約網友出嚟玩調教,點知發現佢係我中學舊同學

595 回覆
173 Like 91 Dislike
樓豬加油 打好就快啲po上黎啦
Ch 11

攬住錫咗一陣之後,陳君儒嘅嘴唇緩緩順序遊移至我耳際、頸側,再到胸前,最後停留喺我雙腿之間。

全身最敏感脆弱嘅地方被佢口中呼出嘅熱氣刺激住,我忍唔住夾埋對腳,卻被佢強行打開。

「主人......」我用哀求嘅目光望向佢。

「唔准合返埋。」

講完之後,佢就耷低頭或輕或重咁吸啜、舔舐。

我不由自主咁向後退,但佢一直緊追住我唔放,直到我已經退到床頭,退無可退。

「唔得......」我忍唔住再次嘗試左郁右郁咁躲避,但佢一早已經㩒實咗我對腳。感覺到我嘅掙扎,佢輕咬咗我一下。

「又亂郁。」

之後佢一邊維持住舔舐嘅動作,一邊插咗兩隻手指入嚟。

呢個時候嘅我已經放棄咗抵抗,但都係忍唔住成個人震咗一下。

「好濕。」我聽到陳君儒嘅嘲弄。

同時,彷彿喺度附和佢咁,我下身隨住佢手指出出入入嘅動作不停傳嚟水聲。

我羞赧又不知所措,抬手遮住自己已經通紅嘅臉孔。

而家呢個畫面好色情,我淨係想快啲打斷呢個局面。

「你入嚟......」我㩒住陳君儒隻手,含糊不清咁講。

佢果然停止咗動作,抬頭望向我。

「要我入嚟?」佢問。

我點頭。

「講多次要邊個入嚟?」

「要主人入嚟……」

陳君儒終於滿意咁起身壓向我。

「擘大啲。」佢錫向我嘴唇嘅同時,下身亦緩緩侵入我體內。

「呀……」我呻吟咗一聲。

「你真係好緊……」佢喺我耳邊喘息,同時啃咬我頸側,「主人好鍾意……」

「好舒服……」強烈嘅酥麻感隨著佢一下一下嘅撞擊傳嚟,我感覺到自己體內嘅血液正不安咁流竄着。

我嘅雙腳不知不覺纏上咗佢條腰。

佢粗喘咗一聲,隨即插得更加用力,同時抬手伸向我條頸。

「咁撚淫夾到咁緊?」

佢捏住咗我條頸。

「嗚……」我條頸俾佢捏實,頓時感到呼吸困難,但仍然努力仰頭配合佢嘅動作。

佢見到我咁樣,抽插嘅動作越嚟越凶狠,隻手亦逐漸收緊:「好鍾意咁樣?」

「唔……」我吃力咁點頭,眼角有淚水冒出。

「咁撚賤。」佢突然鬆咗手。

我都未嚟得切唞氣,佢就反手一巴摑咗落嚟。

「唔!」我淚眼矇矓咁望住佢。

「主人打你要講咩?」佢輕拍我啱啱俾佢打完嗰邊面。

「多謝主人……」我把聲有啲沙啞。

「好乖。」佢錫咗我塊面一下,然後攬實我開始加速用力抽插。

我啜泣着承受佢嘅侵犯,眼前一片模糊。

「好鍾意俾主人屌?」佢一邊插一邊問我。

「係……」

「鍾意俾主人強姦?」

「鍾意……」我羞恥咁用手遮住塊面。

然後我聽到佢嘅喘息聲。

「中學嗰陣已經好想咁樣屌你……」
啊啊啊啊終於等到你啦樓豬
快啲屌死我啦
忍唔住由頭睇多一次
終於有
咁突然冇啦啦有新文, 但得嗰2段
啊啊啊啊啊啊
係囉等咁耐
最尾嗰句
呢個主人有啲暴力
雖然應該全部都係咁

樓豬讀書加油 寫文都係當然
留名!
Hi
實不相瞞 我每次寫之前都要由頭睇一次先 因為唔記得咗之前啲情節
出2段都係出咗
男主係粗暴型雖然都有溫柔嘅時候

多謝你
歡迎光臨
男主屌我pls!!!!唔該
狠狠地推!
最後果句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞