約網友出嚟玩調教,點知發現佢係我中學舊同學

595 回覆
173 Like 91 Dislike
仆街 live 咗半年
推啊推
Push
Pushhh
10年先出到一篇 幾好睇都冇用 冇時間大曬?唔想寫不如咪開始
完左sem咪又係要人等唔知幾耐
想豬同我哋玩緊放置play
依家有幾sweet 第日就有幾sad
Lm
老奉寫俾你睇?又冇收你錢 欠撚咗你?
屌你 人哋正職係咪寫故啊 咁多怨言咪撚睇啦
讀者係咪唔可以有comment?關你兩條蛋散咩事
Sorry因為你comment太on9所以見到忍唔住屌鳩你
真係屌你都費事 比下comment都唔撚得
咁都有得鬧交樓主快啲出現啦
求加快速度
樓上個個咪係樓主分身嚟囉
你太睇少腩
佢一黎就屌人老母的
好有熱戀情侶feel
咁啱見到先入嚟追
好好睇 甜到漏好腩
不過無辦法相信2022年嘅故
啱啱先追都竟然live到
仲等緊
Ch 24

第二朝一瞓醒,我就已經feel到自己個人好唔妥,因為我成個身都係㷫嘅。

睇嚟我俾陳君儒傳染咗,而家到我發燒......

我拍醒咗陳君儒。佢睡眼惺忪咁望住我。

「你啲藥擺咗喺邊?我而家都有啲發燒......」我話。

「吓?」佢望落清醒咗啲,伸手摸咗摸我額頭:「你等陣我去攞藥俾你。」佢落咗床。

喺陳君儒落床攞藥期間,我同公司請咗假。

我請完假放低電話嗰刻,佢就攞住藥同一杯水入咗嚟。

「食完藥瞓多陣先啦,一陣仲唔退燒嘅話我同你去睇醫生。」陳君儒坐喺床邊睇住我食藥。

食完藥,我將水杯遞俾佢,然後就瞓低,而佢就攞住水杯出咗廳。

我唔知陳君儒之後仲有冇上床返瞓,因為佢出咗廳冇耐我就已經瞓着咗。

我呢一覺瞓到下晝兩點幾。醒返嗰陣,我第一反應就係覺得好餓。都正常嘅,我由琴晩晚餐後到而家都未食過嘢。

彷彿附和我嘅諗法咁,我個肚好響咁叫咗一聲。

我落床行出廳想搵陳君儒,卻發現佢唔喺度,唔知係幾時出咗去嘅。

間屋冇咗陳君儒,頓時變到好空曠咁,特別安靜。

唔知係咪因為病咗特別脆弱,呢刻獨自企喺除咗我之外空無一人嘅客廳中央,我內心突然湧起一陣落寞。

察覺到自己嘅情緒嗰陣,我有啲愕然。

都自己一個住咗咁耐,以前嘅男朋友又唔係成日抽到時間陪我,好多時我病嗰陣都冇人喺側邊。

明明嗰陣都冇乜嘢,做乜而家就突然間咁多愁善感啫。我忍唔住自嘲。

梳洗乾淨後,因為自己一個都冇嘢好做,我又返上床。

我部電話一直放喺床頭櫃上叉電,過咗咁耐一早已經叉滿咗。我拎起電話一睇,發現陳君儒喺一個鐘頭前send咗兩個message嚟。

「我返咗舖頭,好快返嚟。」

「醒咗打俾我。」

我望住呢個好似男朋友向女朋友報告行蹤嘅message,內心嘅鬱悶竟然一掃而空。

我打電話俾陳君儒,佢好快就聽咗。

「醒咗喇?我差唔多返到喇,你想食咩呀我買上嚟?」

我諗咗諗:「想食譚仔。雞肉茄湯走芽菜!」

「好。」

半個鐘之後,出面終於傳嚟鎖匙開門嘅聲音。

呢刻我嘅心情變得異常雀躍,即刻落床衝出去迎接陳君儒。

諗諗下又覺得自己好似表現得太過興奮,於是同陳君儒四目交投嗰陣,我半掩飾半真心咁加多句:「你終於返嚟。餓死我喇!」扮到自己之所以咁開心只係因為終於有得食嘢。

「退咗燒未?」陳君儒完全唔知我個腦諗咗咁多嘢,只係伸手確認我額頭嘅溫度。

「仲有少少燒。」佢自言自語,又問我:「除咗發燒之外仲有冇邊度唔舒服?」

我搖頭。

「咁快啲食嘢,之後再食藥。」

「收到!」

之後我哋一邊食譚仔外賣一邊睇電視,間中傾一兩句。

其實都冇乜特別,但此情此景就令我忍唔住回憶起未重遇陳君儒嗰陣,我自己一個係點過嘅。

自己一個嗰陣,如果病咗,我係連外賣都懶得叫,瞓足全日,等真係餓到頂唔順嗰陣先會求其摷下屋企有咩食。

有對比真係唔同啲,當時覺得冇乜嘢,而家諗返轉頭就會覺得自己嗰陣好頹。

我嘅目光移向陳君儒。佢已經食完,喺度執緊嘢。

病咗有佢陪真係好......我突然有啲感動。

可能係我嘅目光太炙熱,陳君儒不解咁望向我。

「做咩呀?」佢問,對上我嘅視線。

我冇答佢,淨係想安靜享受呢刻咁溫馨嘅氣氛。

見我沉默,又淨係笑住咁望住佢,陳君儒突然嚴肅咁皺起眉頭。

「今晩唔得呀,你病咗要唞下。」

「???」
差唔多完 呢幾日會出埋佢
唔係喔
好sweet
慶幸而家先入嚟睇,樓主加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞