約網友出嚟玩調教,點知發現佢係我中學舊同學

595 回覆
173 Like 91 Dislike
終於等到
終於!!!!!
但係都係冇確認關係
岩呀 所以都係似sad end多
唔會
等唔切啦!
有新文就要推
推啊!
文呢
文呢
屌比粒紅點呃咗入黎
無啦腩最近情傷話唔更住
屌你老母,真係腩狗分身?
畢嬲都話係
錯post?
今日有文
收到
D風格都似
仆街 live 左….
恭喜你
Ch 23

夜晚十一點,我同陳君儒沖完涼就返咗上床,不過我哋兩個都仲未眼瞓。

「玩唔玩switch?」陳君儒問我。

「有冇mario party?」我幾鍾意呢隻game,貪佢夠輕鬆。

「有。」

於是我哋就一齊玩mario party。

Mario party入面有好多game都係節奏game嚟。因為我好鍾意節奏game,所以幾乎全部都玩過晒咁濟。

陳君儒同我相反,mario party入面好多節奏game佢都未玩過,亦都冇咁大興趣:「吓又係節奏game嚟㗎?你唔悶㗎咩。」

因為佢冇玩過而我有玩過,所以喺隻game正式開始之前嘅練習模式入面,我練兩下就停咗手:「唉唔練喇,費事俾你睇到我點玩。」

不過我呢個策略係冇乜用嘅,因為唔知點解結果都係陳君儒贏。

贏咗嗰刻,佢一邊笑一邊學返我頭先講嘅嘢嚟串我:「唉唔練喇,費事——」

「收聲呀!」我打斷佢,伸手想揞住佢個嘴,而佢試圖捉住我手臂阻止我嘅動作。

之後我哋就開始咗現實中嘅搏鬥。

打鬧間,我哋不知不覺咁扭埋一嚿,連手上嘅手掣都俾我哋掉埋一邊。

呢刻陳君儒已經捉實咗我手腕,而我就奮力掙扎緊。

「走開呀!」我話。

「吓,明明係你整我先㗎喎。」陳君儒把聲帶有無奈嘅笑意,手上嘅力度冇鬆過。

就喺我哋僵持不下之際,我哋無意間對視咗一眼。

我突然間覺得有少少怕醜,於是停止咗掙扎,唔自在咁準備移開視線。

就喺呢個時候,陳君儒低頭錫咗我個嘴一啖,然後笑住望住我,於是我都禮尚往來咁錫返佢一啖。

就係咁,我哋停咗戰,恢復和諧,繼續玩返switch。

只不過呢個和諧嘅景象並唔係維持咗好耐。

喺玩緊一隻划船game嘅時候,我由一開始就已經落後咗,於是我心生一計,諗住撞陳君儒架船。

喺我控制自己架船靠近佢架船嗰刻,佢已經察覺到我嘅意圖:「走開啦你。」佢係咁避我。呢個時候佢已經就嚟贏,於是我索性出埋茅招係咁推佢隻手,又想搶佢手掣。

「走開呀!」佢舉高手等我掂唔到佢個手掣。

於是我哋又開始咗新一輪嘅真人搏鬥。

雖然我已經出盡九牛二虎之力,但最後陳君儒都係贏咗,無論係喺划船game入面定現實中。

我已經攰到攤咗喺床上唔郁。

「你出晒茅招都輸喎。」陳君儒一邊將switch收好一邊恥笑我。

我懶得理佢。

「點呀攰未呀?想瞓未?」佢問我。

我攬住張被點頭。

「咁去刷牙啦。」陳君儒拉咗我起身。

刷完牙之後,我同陳君儒瞓喺床上攬住對方,準備瞓覺。

可能係見我一直攬實佢唔鬆手,陳君儒隨口問咗一句:「好好攬呀?」

其實真係幾好攬。無論係攬住佢定俾佢攬住都令我覺得好有安全感,不過喺答佢嗰陣我就特登玩嘢,語氣扮到好勉強咁:「ok啦......」

陳君儒好明顯係唔滿意呢個答案。

佢細細力掌咗我個嘴幾下:「俾個機會你講多次。」

我一邊低頭避開佢嘅襲擊,一邊笑住改口求饒:「好好攬呀好好攬呀!」

今次陳君儒終於都滿意:「咁就差唔多。」佢錫咗我額頭一下。

我忍唔住抬頭望向佢,啱啱好對上佢嘅視線。

佢嘅嘴角有些微笑意,我不由自主咁都跟著佢傻笑。

「笑咩呀?」佢問我。

「冇呀。」
好sweet
糖尿
真係交友app系列嘅童話故事
好田呀屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞