約網友出嚟玩調教,點知發現佢係我中學舊同學

595 回覆
173 Like 91 Dislike
仆街live咗
文?
LM
Live左
除晒褲好耐,條J就黎凍傷了
幾時出呀
留名
LIHKG 創辦人「連尼住」今日生日!
https://lih.kg/3297338
Ch 8

俾陳君儒推倒喺床上嗰陣,我仲喺度分心諗埋啲無謂嘢。

好癲,中學嘅我一定點都估唔到自己有朝一日竟然會同陳君儒扑嘢……

如果嗰陣有人話俾我聽我未來會同陳君儒變炮友,我一定會好嬲咁叫佢唔好詆毀我偶像。

諗到呢度,我突然覺得有少少罪惡感。

不過陳君儒冇俾我陷入呢個狀態太耐,喺我分心嘅時候,佢已經一邊kiss我一邊上下其手咁摸我。

佢隻手隔住衫放喺我個胸上面嗰陣,我不由自主咁瑟縮咗一下,但都係冇推開佢。

於是佢緩緩將手探入我件冷衫入面,順理成章咁搓揉,力度由輕至重。

我嘅呼吸變得有啲急促。

我隱約感覺到陳君儒一上到床就好似變咗個人咁。

係連眼神都變得唔同咗。

無意中對上佢嘅眼神嗰陣,我已經冇多餘嘅心思去胡思亂想諗返以前。

因為佢呢刻嘅眼神太具侵略性,好似想食咗我落肚咁。

同以前嗰個溫文爾雅嘅男仔判若兩人。

呢個時候我先至真正咁將佢同交友app入面嗰個人連繫埋一齊。

陳君儒真正插入嚟嘅時候,我感覺到前所未有嘅熾熱同壓迫感。

陌生嘅感覺令我不知所措,我嗚咽住咁捉緊佢嘅手臂。

偏偏佢又唔停低,只係堅定又不容拒絕咁繼續逐寸深入我體內。

「陳君儒……」慌亂之中,我下意識咁叫咗佢全名。

陳君儒冇出聲咁停咗落嚟,但佢嘅眸光閃咗一下,表情亦沉咗落嚟。

望到佢表情嗰下,我心頭一緊。

喺我自己反應過嚟之前,我內心首先已經有一種做錯嘢俾人發現嘅慌張感。

未等我諗得更深入,陳君儒已經一巴摑咗落我塊面度:「叫我乜嘢。」

臉上微熱嘅痛感襲來,我feel到自己嘅皮膚瞬間起咗雞皮。

內心第一反應係羞恥,然後有種委屈嘅感覺升起。

雖然陳君儒打得根本唔係好大力。

不過好奇怪,我feel到自己嘅下身竟然隨住佢嘅動作縮咗縮。

係本能反應嚟。

陳君儒即刻摑咗我另一邊面一下。

「仲夾我?」

我又唔係有心嘅......

我委屈咁望住佢。

呢刻我覺得自己嘅心同身體好似割裂開咗咁,一邊覺得不安,另一邊卻又隱隱變得興奮起嚟。

陳君儒冷漠嘅神情勾起咗我內心深處最隱秘嘅羞恥感,酥酥麻麻咁。

「記唔記得要叫我乜嘢?」陳君儒又再問咗一次。

其實我頭先已經諗到,但卻遲遲無法開口。

因為陳君儒明明係我舊同學,但呢刻又係我嘅主人。

呢種身份轉換嘅感覺令我嘅羞恥感變得異常強烈,搞到我好難叫出口。

我咬唇,眼神遊移不定。

陳君儒身上嘅氣息頓時變得更冷,喺我仲猶豫緊嘅期間,佢隻手已經放咗上我條頸度微微用力。

佢居高臨下咁望住我。

「係咪唔識叫人?要我打大力啲先識?」

「唔係呀......」我嗚咽住開口。

「咁叫人啦。」佢冇放過我。

最後,喺陳君儒炙熱嘅目光下,我強忍住內心嘅羞澀開口:「主人……」

聲音輕如蚊吶。

呢次係我第一次面對面咁樣叫佢。

喺終於叫咗出口之後,我嘅內心有一種如釋重負嘅感覺升起。

「乖。」

我聽到陳君儒講。
寫甜真係史上最攰嘅事嚟 明明只係少甜都寫到我虛脫咁款
主人
Lm
我都想俾男主角屌
射到虛脫
e咩咁岩原來係你?要s定m
留名一身蟻
已經除定褲…
出咁慢,電你賓州。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞