約網友出嚟玩調教,點知發現佢係我中學舊同學

595 回覆
173 Like 91 Dislike
推推
Lm
Lm
Lm
咁耐無入黎都係得一章
呢兩日會唔會有
又潛左
樓主好勁,敘述得好好,好有畫面
加油!
多謝你
喺學校打緊甜嗰part 非常羞恥
加油!等你!
想快啲睇了
Ch 17

房間中淨係着咗一盞床頭燈,蠟燭被我哋遺忘喺一旁,早就唔知喺咩時候熄滅咗。

呢刻嘅我雙眼被蒙上,呼吸急促。

下身早已被玩弄得泥濘不堪,卻依然仲未被真正進入。

視覺被剝奪後,身體嘅其他感官都變得異常敏銳。我聽到陳君儒沉重嘅呼吸聲,聞到佢身上淡淡嘅沐浴露香氣,感受到佢嘅手指喺我身上滑過嘅時候帶起嘅一陣陣顫慄……

我嘅身體一早已發軟無力,只有無法忍耐嘅喘息偶爾從唇間泄出。

喺我喘息期間,陳君儒重新將兩隻手指插入我體內。

我不由自主咁嗚咽着。

但呢刻我最想要嘅並唔係佢嘅手指。

「想要主人條撚?」彷彿洞悉到我內心嘅想法一般,陳君儒一邊緩緩用手指喺我體內抽插一邊問我。

「想呀……入嚟……」我正被折磨得難受不已,於是忍唔住呢喃。

下一秒迎接我嘅卻係面上重重嘅一巴掌。

「隔咗一排冇見就唔記得晒規矩?再講過。」

「呀……求主人入嚟……」我即刻順從咁更正,但陳君儒卻冇回應。

「主人……」睇唔到嘢令我覺得有啲不安。

「唔好亂郁。」眼睛依然被蒙上,眼前只有漆黑一片,我睇唔到陳君儒嘅表情。

佢嘅語氣太過平淡,我無法單憑聲音猜測佢呢刻嘅心情。

我不自覺咁瑟縮喺佢懷內,略帶討好咁用頭磨蹭住佢,想藉此索取一絲安全感。

但陳君儒冇理我。

佢一下捉住咗我嘅手腕,逼使我雙手舉起放喺頭頂上,同時膝頭壓住我雙腳,我成個人瞬間動彈不得。

「主人……」我有少少不知所措,只好無助咁哀求。

「你呢排好曳。」我聽到陳君儒咁講。

「我冇呀……」我下意識咁反駁。

我根本唔知佢喺度講緊乜。

「冇?」唔知道係咪錯覺,我竟然從陳君儒嘅語氣中捕獲到一絲咬牙切齒:「咁呢排我搵你嗰陣你又成日都唔應機?」

呀,我明喇。

佢係不滿我前排冷落咗佢。

不過我點都冇可能老實同佢解釋,所以我決定唔出聲。

「做咩唔出聲?」陳君儒嘅呼吸近在耳邊。

「對唔住主人……」我唯有講。

我諗喺呢種情況下,認錯係最正確嘅做法。

雖然我句道歉都唔係幾有誠意。

不過陳君儒冇咁易收貨。

「對唔住我啲咩?」佢鬆開我嘅手腕,改為輕柔咁愛撫我身體嘅每一寸。由鎖骨到胸口再到腰際,佢撫摸過嘅地方瞬間被刺激得起晒雞皮。

慾望由頭先開始就一直未得到滿足,呢刻我只覺得體內有一團火喺度燃燒緊,彷彿要將我成個人燒溶晒咁。

陳君儒嘅手指漫不經心咁滑過我大髀內側。

我嘅呼吸變得急促,全身上下都喺度期待緊陳君儒嘅撫慰,但佢卻遲遲冇進一步嘅動作。

佢嘅手指一直不急不慢咁喺我大髀附近似有若無咁輕撫打圈,卻偏偏唔觸碰我雙腿中間。

「呀……」我眉頭緊皺,下身不安咁扭動着。

快啲……

對我嚟講,呢刻呢種酥酥麻麻、好似被螞蟻嚙咬咁嘅緩慢折磨,其實係比直接被用力摑一巴嘅疼痛更加難受。

但始作俑者卻只係事不關己咁旁觀,間中撩撥一下。

陳君儒隻手再一次狀似無意咁滑過我雙腿之間。

我忍唔住伸手㩒住咗佢嘅手背,試圖阻止佢嘅動作。

「主人……」我唔知第幾次哀求。

「鬆手。」陳君儒嘅語氣依然平淡,卻足以令我乖乖聽從。

但今次,我內心卻莫名其妙咁有一股委屈浮現。

呢個時候,面上又被輕摑咗一下,陳君儒又再問咗我一次:「對唔住我啲咩?」

而家咁樣算點?

我突然感覺到自己嘅眼眶唔受控制咁變得又酸又脹。

「我……我唔應該唔理主人……」我仍然聽話咁回答着佢想要嘅答案,努力控制住自己嘅聲音,唔俾自己有哭腔。

呢刻我全身赤裸,雙眼被蒙上,身體仲被人撫摸緊。

「下次仲敢唔敢?」

收皮啦,你根本咩都唔知!

我喺內心用力吶喊,彷彿只要咁樣做,陳君儒就會聽到。

壓抑多日嘅情緒終於喺呢個奇怪嘅時間點連同我嘅眼淚一齊無聲咁洶湧而出。

好彩有塊布遮住對眼啫。我心諗。
屌你點解要停喺啲咁嘅地方
加速pls
好好睇
係好睇 不過好似等大結局先再返入黎好啲
一開頭(新一節)已經冇印象講到邊
跟住件事未完又無啦啦停頓
完全唔係一氣呵成 好似唔知睇緊啲乜咁

any肥 你加油 你係寫得好好既
下年先再返嚟睇 多謝樓主
腩兄完sem未
文呢嗚嗚
睇嚟你錯po
過多幾日
我唔應該咁早就發現你呢篇文
好吊癮啦
人生無意義了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞