約網友出嚟玩調教,點知發現佢係我中學舊同學

595 回覆
173 Like 91 Dislike
文呢
屌你 好撚虐心 諗起之前同個女仔喺海旁坐
推!!文呀
文呢
要happy end 呀樓主
文?
灣 係度嗎?
差我地啲文幾時遠?
時隔2個月入嚟睇文好滿足
灣加油啊!!!等緊你
打緊文
20.

本來我哋係諗住睇完戲一齊去食飯,最後再去埋陳君儒舖頭食甜品。

陳君儒好耐之前已經話要帶我去佢舖頭食甜品,但我哋成日都冇咗件事。難得今日一齊出街又順路,梗係要順便去埋。

不過就喺我哋踏出戲院冇耐,一場突如其來嘅傾盆大雨打斷咗我哋嘅計劃。

咩料,今朝睇天氣預報又話冇雨嘅?!我忍唔住喺內心咒罵。

「你有冇帶遮呀?」我問陳君儒。我把遮爛咗一直未買新,唯有將希望寄託喺佢身上。

陳君儒點咗點頭,然後攞咗把遮出嚟:「咁大雨,我哋都係返屋企先啦。」

我唔太肯定佢講嘅「返屋企」係指一齊返佢屋企,定係指今日嘅約會結束,我哋各自返自己屋企。

呢場雨好猛烈。陳君儒把縮骨遮根本阻擋唔到啲雨係咁撇入嚟。等我哋兩個好唔容易行到去車站嘅時候,我哋個身一早濕咗,只有個頭仲係乾嘅。

「真係有遮都搞唔掂。」我抱怨咗一句。

上車嗰陣,可能因為本身個身濕,車內嘅冷氣搞到我凍到忍唔住打咗個冷震。

坐低之後,陳君儒問我:「一陣喺我屋企附近買嘢返上去食?」

照咁睇嚟,佢頭先講嘅「返屋企」係指一齊返佢屋企。

「好。」

之後雨一直落,完全冇停過。

雨實在太大,我同陳君儒都冇乜心機行太遠買嘢食,最後只係匆忙咁喺佢屋企樓下買咗M記。

我上到陳君儒屋企第一件做嘅事就係去沖涼,因為我勁肚餓,想快啲沖完涼就食嘢。

因為係臨時決定過嚟陳君儒屋企,所以我冇帶衫嚟換。

「着住我件衫先啦。」陳君儒俾咗佢件T shirt我。佢都高我幾多,我着佢件T shirt上身嘅話係遮到pat pat,我可以當睡裙咁着。

「話說你使唔使換底褲?不如着住我嗰啲先。」陳君儒又話。

「好啦。」雖然着佢嘅底褲好奇怪,但我寧願奇怪都唔想同一條底褲着兩日......

我攞住陳君儒件T shirt同埋佢條底褲行入浴室,準備沖涼。

陳君儒講笑咁問我:「要唔要一齊沖?」

「唔要!」

我而家淨係想嗱嗱臨沖涼食嘢......

我餓到極點,所以一沖完涼就即刻行去餐檯坐低開餐,完全冇諗住等埋陳君儒先食。

陳君儒沖完涼出嚟嘅時候,我已經差唔多食完我自己嗰份。

「咁快嘅你?」陳君儒一邊抹頭髮一邊坐喺我隔離。

食完嘢之後,我哋一齊執嘢。

「好攰呀!」我一執完嘢就即刻入房攤喺床度。

其實本身我係唔攰嘅。今日淨係同陳君儒睇咗戲,都冇做過啲咩,只不過落大雨實在搞到我哋太狼狽,搞到我唔攰都變攰。

我攤喺床上㩒電話。呢個時候,陳君儒都入咗嚟。

佢上咗床,從後面攬住我。只係單純攬住我,冇講嘢,亦冇其他動作。

我抬起一隻手,同陳君儒攬過嚟嗰隻手十指緊扣,另一隻手仍然㩒緊電話。

我同陳君儒身上隱約散發住一模一樣嘅沐浴露香氣。

淡淡嘅清新氣息鑽入鼻腔,令人感到安心。

喺我㩒緊電話嘅同時,可能係因為無聊,陳君儒鬆開咗拖住我嗰隻手,轉而喺度玩我手指。

因為佢整到我有啲痕,所以我擰轉頭望咗佢一眼。

見我擰過去,佢笑咗笑,順勢低頭錫咗我個嘴一下。

之後我擰返轉繼續㩒電話,而陳君儒就繼續從後攬住我。

我哋兩個好安靜,一直都冇出過聲。

我聽到陳君儒均勻嘅呼吸聲同我嘅呼吸聲重疊,漸趨同步。

其實而家呢個情景根本冇乜特別,只係好平常嘅一幕。

但我卻突然希望時間可以暫停喺呢一刻。
估唔到幾sweet
有文就推
留名陳仔仲係鍾意喻姐
玩調教,但係好耐都冇重口甜
唔好sad end
本身講左2年後先入嚟 點知忍唔住2個月就入左黎
雖然有文,但都係唔夠喉

不過最想講既係,高登追講故台到連登,呢個故可以話係最有代入感,好有畫面,多謝你既文字令我諗起以前曾經有過既畫面
好sweet 又要等一頭半個月
lm g chi
咩end 都好 唔好爛尾pls
聽完梁美芬講主人要入黎中和返
幾時再有調教睇
佛系讀者 等左幾個月再入黎都係得幾篇
但係樓主又寫得好好睇
睇得開心就好
Ch 21

最後我哋唔知喺幾時瞓着咗。

我係喺朝早八點幾嘅時候突然驚醒嘅。我醒咗之後望一望隔離,發現陳君儒仍然熟睡中。

見佢瞓得咁腍,再加上趕住返工,所以我冇叫醒佢就自己走咗,淨係send咗個message同佢講聲。

之後陳君儒成朝都冇覆我message,直到我就嚟放工先覆返我。

「啱啱醒,」佢話:「我好似有啲發燒……」

「吓咁大鑊?」唔知係咪因為琴日落雨濕咗身搞到攝親。

「你幾點收工呀?」陳君儒又問。

「就收喇。」我答。諗諗下,佢而家先醒應該咩都未食,於是又補多句:「使唔使我買嘢食過嚟?同埋你屋企有冇藥?」我諗住佢屋企冇藥嘅話就買埋過去。

「想食茄牛通。」佢答得好快:「屋企有藥呀啱啱食咗。」

「好。」

一個鐘後,我買完嘢食上咗陳君儒屋企。好彩我返工嗰度距離佢屋企只係半個鐘車程,如果唔係仲耐。

陳君儒開門嗰陣成個樣都係冇嚟精神咁。

「退燒未?」我問佢。

「好似退咗少少。」

我伸手想摸佢額頭,佢好乖咁低頭俾我摸。我feel到佢額頭有少少㷫但唔係好嚴重。

可能係因為唔舒服,陳君儒呢刻嘅表情有啲可憐。對上佢嘅目光,我忍唔住放輕語氣:「快啲食嘢先啦。」我將外賣遞俾佢。

佢隨手就將袋外賣放咗喺鞋櫃上面:「攬下先啦。」佢伸手將我拉入懷中攬實。佢應該啱啱沖完涼嚟,我聞到佢身上有沐浴露嘅香味。

不過做咩佢病咗之後好似特別嗲咁嘅??

我有啲想笑,但又覺得好衰,所以忍住笑意攬返佢。

攬咗一陣之後我哋終於都食嘢。

食完嘢,我問陳君儒使唔使瞓陣,諗住等佢瞓着就走。

點知佢望住我:「咁你會唔會陪我瞓。」

唔知咁樣形容恰唔恰當,但我真係覺得佢呢刻嘅表情好似嗰啲期待主人陪自己嘅狗咁......

我完全唔捨得拒絕。

於是我就係咁俾佢拖住入咗房。

不過陳君儒講嘅「陪佢瞓」係真係陪佢瞓,冇其他意思。瞓上床之後,我哋只係攬住對方,並冇其他動作。

本身我其實唔眼瞓,但可能係因為陳君儒張床太舒服,一瞓上去我就感覺到有股睡意襲來,搞到我好快就瞓着咗,分分鐘仲快過陳君儒瞓着。

我呢一覺瞓得好腍。醒返嘅時候,我第一反應仲以為我已經瞓到朝早,望一望電話先知而家係夜晚八點幾。

陳君儒唔喺我隔離,應該出咗廳。

我落床行出廳,見到佢坐咗喺梳化度㩒緊電話。佢個樣睇落比下晝精神咗。睄到我出咗嚟,佢抬頭望咗我一眼:「醒喇?餓未?我啱啱叫咗foodpanda。」

俾佢咁講一講,我又真係覺得有啲餓:「叫咗咩食?」我坐喺陳君儒隔離,好奇咁伸個頭埋去佢部電話度,想睇下佢叫咗咩。

「意粉。啱唔啱食?」佢遞俾我睇。

我點頭,同時打咗個喊露。

其實我而家都未完全醒晒,個人仲有少少吽下吽下咁。

呢個時候,陳君儒望向我,表情同下晝叫我陪佢瞓嗰陣一模一樣:「而家都咁夜,不如今晩喺度瞓埋?」

其實八點幾就真係唔算夜嘅......

我而家都幾肯定佢係特登扮可憐。

喺陳君儒期待嘅目光下,我扮晒嘢咁猶豫咗兩秒先開口:「都可以嘅。」
女主角得米啦
雖然好睇,但係冇調教,甚至冇甜,頂唔住啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞