[D219-] 抗俄衛國 143: Slava Ukraini 北溪收皮 俄羅斯炮灰上陣

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
到2027 屙尿都無力啦
仲點打台灣
燒山用過一個比喻, 非常貼切.

中國人話支持國家, 就好似支持國家足球隊.
係你去踢, 我支持, 唔係我去踢.
俄國人一樣
這就是民心所向
我見到加多棍
吓? 咁叫認真? 對美國來講only another normal business day喎

只不過係忙少少, 個schedule做緊D咁解, 佢哋"認真"仲差好遠.

我相信宜家地球已經冇任何一個勢力可以令美國"認真"啦, 我哋只能夠喺電影, 小說等創作入面先能夠睇到認真, 出盡100%全力的美國
https://twitter.com/mhmck/status/1575883679829700608?s=46&t=4WYIteIgKNlOjjw658DkQQ

頓涅茨克地區以北,至哈爾科夫/盧甘斯克行政邊界,即將從俄羅斯法西斯侵略者手中解放出來。

解放盧甘斯克地區北部可以正式開始。 Svatove、Kreminna 和 Lysychans'k 的防守比 Lyman 更差
加多棍都浪費時間, block佐佢算. 由得呢批人喺同溫層圍爐算9數.

大家咪各自圍自己的爐攞.
佢搞緊你個爐呀老細
攻台係海空戰嚟
捉壯丁其實冇咩用
海都過唔到捉嚟做乜
海空軍點都要長時間訓練先落到場
而且普京將會犯一個嚴重認知錯誤, 以為動員兵可以組織到防線, 但唔知道未受訓練的動員兵掉番轉, 反而變成防線的弱點.

普京以為放幾萬人部署某地就安全? 點知果幾萬砲灰俾烏軍一衝就散, 以為穩陣的防線變成缺口.
咁都冇計, 佢哋面皮幾尺厚, 吊佢哋都唔會走架, 呢D人收order到任務而已.

喺連登唯一可以做的就係完全封鎖.
生舊叉燒好過俄羅斯版
哩啲低端人口乜都唔多人最多
死左咪當生少個
2022年1月
澤仔: 俄軍屙尿都無力, 點打我? 美國吹水啫

2022年2月24日
俄佬:
澤仔:
1月面果層話唔信, 安撫人心而已, 暗中已經同美國, 北約一齊備緊戰
玩大佢喎
俄命 = 牲口、仆街啦
周星馳名句: 七孔流血還七孔流血, 死還死.
你自己參詳下係咩意思, 廢事俾五毛見到.
總之, 有得有好走.
克里米亞果陣係appasement.

宜家係同俄羅斯show hand, 去到盡, 普京有種咪用戰術核攞, 唔好咁多廢話, 要用就快D

再唔用的話, 4個洲就會俾烏克籣光復啦, 到時普京你點同國民交待
澤仔唔動員係驚萬一食詐糊要落台
其實佢開拖前有認真問過美帝比武器先
但美帝竟然條條fing好撚輕率話係呀祝你好運啦
根本同宣戰無分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞