[D219-] 抗俄衛國 143: Slava Ukraini 北溪收皮 俄羅斯炮灰上陣

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
咁都要奥貝斯坦阻止萊因哈特+拍片先有呢個效果

Sorry
其實只要派Nato 入烏克蘭維和,我唔信普京感主動射核,Nato班友又成日淆,人地而家頂大,無有牌唔出,對方未大能左,NATO 訓醒未。

再唔做野,個核使用規則會完全改變,到時番唔到轉頭。
俄羅斯(我drop咗國號唔再講)嘅存亡只係時間問題,即使作為Putin嘅親信/盟友,佢哋想唔想真係攬炒(被MQ9、個人同家人中核等等)係佢哋決定。

唔好意思講親地緣唔好同我講道德,平民大量死亡係梗會發生,烏克蘭已經死咗好多人,同我講俄人存亡係完全冇意思。德國當年平民傷亡一樣大Q把,除咗怪納粹冇嘢可以做。
唔抵可憐

話唔定當初投布丁就係呢班人
蚑那光復外東北
NIJ I都應該仲打得穿既
不過佢既地方係高射速
美國冇得選,佢唔出手,甚至唔夠重手的話,由佢帶頭的國際秩序會土崩瓦解。

所以美國同北約一定要出手,而且要如美國所言,對俄羅斯而言係“災難性”的後果先可以繼續keep住,甚至震攝另一個獨裁國家,叫佢唔好輕啟戰端,俄羅斯就係觸犯人類禁忌結果的範例。
其實 免疫力 係要時間建立,
點解 2019年 熱狗 唔work?
除咗佢自我收收地皮之外,我哋都經過幾年病發先至進化到咁。
趁依家未同final boss最後決戰,等歐美適應下
俄 伊會唔會同時間收皮
伊朗難D,畢竟平民冇槍
睇下四州玩入俄之後普京玩d咩先
佢有心射,你入烏又點,只要烏/nato攻擊四州,邊個保證佢唔會改射歐洲各國?暫時唔參戰加大個火一定係最好選擇,一定係要普京郁手先回應
宜家講除非戰術核武未必阻止到
戰略核武出手前美國應該狂炸所有發射設備阻止發生,有幾多能力就唔知但肯定已經mon實
烏克蘭同時宣佈收復lyman 就搞笑
https://twitter.com/kyivindependent/status/1575577757568094209?s=46&t=Q4oGX3uFWKkPQWjN6NvkQA

保加利亞有400架t72m2 同大量蘇聯裝甲,對烏克蘭軍事援助目前係0
你唔提保國覺得烏戰力強,你不嬲毛毛地㗎喇
邊個出手先
一定的, 只要俄匪來第一發核攻擊, 美國同北約的還擊, 最少係盡量隊冧哂俄羅斯的核投射能力 (潛射型就真係冇計, 好睇北約長年布置的水下聲納系統能唔能夠起關鍵作用).
太平洋艦隊會唔會上演red October??
二戰時,癲佬們係有一定軍事力量,
但而家癲佬們明顯弱勢,除左鳩縮乜都做唔到
契哥只示範一次
烏戰力強所以唔需要坦克?不過烏克蘭好明顯唔係咁諗,所以係琴日向保加利亞請求援助,不過比保加利亞拒絕咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞