[D219-] 抗俄衛國 143: Slava Ukraini 北溪收皮 俄羅斯炮灰上陣

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
已經用AKM再之後會唔會番SKS
攬炒策略
Mosin Nagant
應該PPSh-41之後先到佢
好似PPSh-41俄仔本身仲有用緊
all for all抵咩
俄狗POW應該勁撚多人
1換1就差唔多
阿富汗老兵
都話俄佬做la
不如大家估下管入面D天然氣漏哂之後
仲會唔會有得漏出嚟
要知俄佬D氣缸都爆滿無位儲存
未搵個外海排放lor
https://youtu.be/gOhfVU6Ke7I
經訓練俄軍精銳
想知後續
換番晒就算
橫掂之後大把人再捉過
要養佢地都麻鬼煩
包圍完又捉一批
將啲投降動員兵拎去換返烏軍
其實好抵
應該係想離間歐洲同老美,不過俾人周到就變相推歐洲去老美嗰邊
其實布甸越嚟越on9,邊有人信㗎
有趣既係呢度d五毛都收到風要推呢個agenda
一方面俄佬真係好柒,但另方面局勢似愈來愈大風險
依家玩到破壞油管,有人明顯已經開始不擇手段
講左六十年核武末日,今次未必係用ICBM互射大城市級別,但一用到喊術核武毀對家一大片部隊或者幾萬人中小城市就已經足夠無止境升級
大家咪覺得好好玩,真心唔覺得係好笑
呢方面前蘇聯係專家,核彈可以細到入背囊,用一般Howitzer發射
可想而知俄佬一定繼承左好多"遺產"
老實,普京完全有動機咁做,一馥戰術核彈就可以毀烏克蘭轉運中樞,物流集結區或者成個港口,美國佬送多幾部海馬斯都冇地方落貨
要射邊境,又好易影晌隔離波蘭波的三國,到時就真係構成對北約開戰
重有係中亞後院又起火,佢完全有動機要馬上收拾烏克蘭再轉頭救殘局
戰術核=地球聯合軍
戰略核=普京癲軍方都唔會同你癲

兩條路都係慘敗
近期你睇普京玩動員+炸管嫁禍都知佢未傻得晒去自殺既
屌柒俄軍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞