[D219-] 抗俄衛國 143: Slava Ukraini 北溪收皮 俄羅斯炮灰上陣

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
你要明白, 呢番說話係同俄國人講, 同中共既內宣方向其實差唔多.
你咁諗就明, 唔係普京癲, 而係佢無其他方法向人民交代,
就會走向極端民族主義, 視外人為敵, 鎖國封閉. 簡單講就係北韓化.
只要將普京當係大粉紅, 基本上係完全一樣.

所以, 大可以不必在乎佢講啲乜, 唔洗太擔心因為呢番說話就用核.
支那認左未
如果未認咁今次布癲就捉蟲
佢唔癲, 只係想鎖國.
睇#501
除非攞左台灣
唔係支支點都唔認任何地方公投
點會認呀 一認就唔使止意收返台灣
呢啲好難齋用極左去形容
tankie會打晒飛機
佢得罪嘅係woke撚
希望你中
會唔會搞到北約出手
屌咪又係炮灰,只不過佢地係被害者我地同情佢姐
無聲狗先得人驚. 以往佢好少咁樣大大聲.
你可以留意下, 當大狗同細狗相遇, 係細狗吠.
大狗根本唔驚佢, 洗鬼吠咩?
要用核, 一早用左, 唔洗玩核電廠打擦邊球.
佢無料到架.

所以拜登嗰次訪問係好野.
你用核, 我會做野, 但唔話你知做乜.
不過拜登又神經刀, 成日叫錯人.
又一隻
怕就怕好似俄佬咁7 訓練未夠就上戰場
人力資源都好寶貴
綁晒全國上戰車,主和派冇晒籌碼同歐洲nato deal 呢個誘因夠唔夠大?

仲未計佢已經痴咗線
d 炮灰 開始衝去投降未
機師走得甩
烏克籣國防部投降熱線, 呢幾日俾俄佬call爆機

有D巴打已經講, 烏克籣應該要整番個"自助投降APP", 俾有需要的俄匪自助登記投降, 痴撚線
好同意
佩洛西訪問台灣,咪叫千其咪過紅線呀,一黎就打

同普京恐嚇美國北約唔好送武器呀,愈講愈代表佢驚你做
如果要做好有利佢既行為 洗乜嚇你
開戰前普京重同馬克龍講唔會打

當然政客一定要準備晒任何普京發癲既
但獨裁者愛錫自己條命
你驚核武器姐,普京一樣驚北約還擊搞掂佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞