[D219-] 抗俄衛國 143: Slava Ukraini 北溪收皮 俄羅斯炮灰上陣

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
影到晒仲係唔係炮灰
你唔認識共產黨
如果黃絲消失,藍絲就係右派,就要反
之後就輪到傳統左派
你俾個男人捉住想雞姦你,
你反抗,
男人威脅割你喉,
跟住就有人走出黎話不如大家一人讓一步,
你淨係幫個男人含,
但個男人就唔可以姦你後欄,
再賠幾舊水,
然後承諾永遠唔再强姦你,
然後大家握手言和
波波西
M1910兩面都有用

水冷好適合fixed emplacement / vehicle mount
不嬲都有師,
只係以前一郁就成個師咁郁,
而家係師下面一個個旅咁周圍調,
正如美軍係拆開一個個旅咁。

大概你幻想,
以前你食Pizza 係成個pizza 唔切咁成個食,
而家你食Pizza 係會切開8分,
每次食1/8,
但8個1/8加埋仍然係果個pizza.
車哂去白羅斯啦
淨係講美國艦隊,
單數守西岸(e.g.第七太平洋艦隊),
雙數守東岸(e.g. 第二北大西洋艦隊),
美佬All in 歐洲戰區都係雙數艦隊,
對單數果班保台都無影響
一開始仲叫班VDV 同先鋒盡量唔好傷及烏平民添,
應該係諗住好似希特拉收捷克咁可以不費一兵一卒贏。
deep state (((globalist elite)))DRAIN THE SWAMP

而家美國軍費仲係咪用應付1.5場戰爭做標準
之前又有克里米亞嘅成功經驗,諗住故技重施
同黑鷹15小時一樣
本身諗住可以短時間0傷亡搞掂任務
點知泥足深陷越派越多人而傷亡都越嚟越多
不過齋睇師級定旅級冇咩意思,冷戰時期蘇聯一個師係人數裝備上都未必食硬北約一個旅
而家要頂大,無得淆,美國要真係拎真實力出來做到戰略威懾俄羅斯,話比佢話無得打,佢玩核彈會亡國,仲要唔係話比普京聽,而係所有俄羅斯政客,
對付惡人,受硬唔受軟。
未, 只係扮癲.
各國積極應對, 係要話俾佢知, 你用核就毀滅你.
萬歲衝鋒?
你望下佢既負評.
睇到個負評數, 我先知原來咁多人入黎做CD ROM
如果佢當初突襲基輔失敗後馬上由基輔撤退,
轉過去打烏東兩個州, 然後搞公投獨立, 佢已經成功左.
恐怕要請埋原唱五輪真弓
老蕭條廢老暗示烏克蘭最終要割現在被佔領地方,以避免國家俾核彈射成廢墟

烏克蘭勝利在望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞