[D219-] 抗俄衛國 143: Slava Ukraini 北溪收皮 俄羅斯炮灰上陣

1001 回覆
27 Like 7 Dislike
睇下之後仲有冇天然氣排放
有就一定係普京做.
機師走到就得
然後俄羅斯人突然發現最快挑離普京魔掌方法, 係做動員兵, 再極速向烏克籣投降

督戰隊, 只有喺敵人比自己友更殘暴時先有用(e.g Nazi Germany), 當敵人會按國際法善待同保障投降兵安全時, 分分鐘係督戰隊帶成隊兵去投降.
佢就係搏如果射粒落烏克蘭北約唔會還拖
蛾狗話哂都有互相毁滅能力
毛毛又放負
所以北約會積極預備核戰,
唔俾普京有任何性幻想既空間.
fake news?
咁都冇計, 呢個係全人類命運, 我願意接受Dead better than red.

最少黃泉路上遇到普京果陣, 我哋可以痛打佢一身, 咁都唔錯
楊提督你真係仲有心理呢件propaganda喎? 我一早block 9佐佢.

佢轉太多fake news.
其實俄佬都好慘 比人逼打仗 最衰係普京 殺左佢就好
copy 過嚟果位
今日出口民調普狗支持率仲有77%
動員搞到一獲泡只係少左6% only
根本冇一隻畜生係無辜
咁....英文大大隻字寫住機師走甩左既.
呢個POST都無乜唔識英文既文盲, 都唔算既.
俄國民調, 同公投比率一樣,
昨天見俄佬受了傷又食drone一粒彈
不知幾開心
絕不是戰爭罪行

晚俄末年
我都見,條友4,5張帖有一張中性,大部分負面,離開晒呢個系列嘅傳統
所以, 仲喺香港既巴打好諗定點走.
2027輪到你.
美國佬開始認真
我睇左一條訪問片 個個俄佬都話願意為國家死 但叫佢簽 名話幫手打仗 個個走晒佬喎
連英女皇都搞,好人有限
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞