PD / 快叉火牛集中討論區(10) 唔見晒之前D POSTS?

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
ver唔同係fix左d咩?
幾銀入手
聽之前講D VER 會有咩電流聲 空置發熱 個D 怪問題

最後$860入手
最後呢個Ver fix哂所有問題
其實120W 夠唔夠用?差到MBP ? Laptop ?
如果你要同一時間 叉MBP LAPTOP 電話 120w 一定唔夠用
師兄,睇返我v2.6 有無問題
Thx
自己上官網睇 我剩係知ver 3.2係最後一個修改版 佢官網寫ver3.2係完美版嚟
promini 新個隻gw65s好似唔錯,兩舊水個size又細
有冇細size 100w 快叉 比ipad laptop

屋企已經有promini 240w
用緊Minix Neo P3 你睇下啱唔啱用
細細隻
你哋用開咩無線充電座?
+1
一個type c開始叉唔到
都唔知轉邊隻好,隻隻都好似唔掂咁
type c 線有冇特別要求買條好d, 定係普通野都ok
need marker chip in order to support upto 20V 5A at least.
原來而家typec 綫出到240w ,有冇charger support
問題係有乜機support 48V5A
v記65w第二代應該同一個模, 兩舊水有找
麻麻地v記
不過promini 都係唔洗200
兩隻應該冇咩分別
請教有無邊隻方便旅行用?
可以轉日本兩腳
一個USB-C 其他USB-A都OK(最好有3-4個USB-A)
CHARGE 手機,apple watch果啲嘢夠,唔洗推電腦
promini gt系列 gt150有1a3c
ego 最新嗰隻旅行轉插 2a2c
其他牌子無留意
搭單問下有冇話要咩特別既轉插先用得盡個GaN charger?定求其五金鋪啲轉插已經ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞