PD / 快叉火牛集中討論區(10) 唔見晒之前D POSTS?

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Asus laptop
Asus
Laptop食65w?
兩隻都可以,不過要當單頭用,一插其他就會唔夠力,一係就買100w, 咁就可以叉埋手機
新高登, 唔知1/2樓, 有間轉角位既鋪地下有好多箱唔同既電源/8字線
不過兩腳8字頭線唔係特別多, 要摷耐少少或者叫個阿姐幫下你
其實走出去對面街特賣場同廢老逼吓,會搵到九蚊一條8字線
不過好似唔係成日見到兩腳,但佢一定有三腳
$368 買左隻黎試下, 反正都要買
想問下GaN vs non GaN,充電速度會唔會有影響?主要用來差iphone

覺得EGO 120W幾靚仔想買,可惜唔係GaN但係我又用唔著240W咁大
如果充電速度無分別的話我買返120W算
冇分別
唔該師兄
咁我可以放心買120W嗰隻
岩岩今日經過新高登順便影張相俾你,樓梯上一層第二個轉角
不過佢成20蚊條,學上面話齋唔趕時間可以去黃金對面摷8蚊條

好人一世平安
Thx 巴打
我想買一個travel adapter去travel
邊隻係最好
有消委會安全保證?
應該買 Momax um28 特價,希望無伏

另外 ego exinno 120W 係真6頭輸出

Momax um28 只係usb 4頭輸出,USB C3C4 共用1輸出,USB A1A2 共用1輸出,多了一個wireless 真輸出
仲有 ego 120 有輸出火數顯示
大家去旅行用邊隻
其實隻隻都差唔多
大牌子Momax, Verbatim, MagicPro, Xpower等等
去星際黃金行一轉
價錢決定

最好有spare fuse可以換就得
xpower 有個型號被消委會試到過熱停機
所以買之前睇下消委會個啲測試報告
不過啲產品係咁出都唔會試得晒

我前兩日買左隻 EGO 嘅旅行轉插 70W GaN
造工相當唔錯, 而且有一條內鉗嘅備用FUSE
同埋2C2A共4個PORT位, 叉電都幾快

如果唔買佢我應該都會考慮 Verbatim / Magic Pro
Ego 120/240w
你係唔係想死
推人用咁大隻charger

陣間有人又屌柒你架啦
詳情請由#499嘅回覆睇起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞