PD / 快叉火牛集中討論區(10) 唔見晒之前D POSTS?

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
想問係邊款?
岩岩去完日本返黎, 之前有人講Momax 隻 um28, 我都報告下
方便性真係一流同埋夠曬用, 無線charge岩曬懶人
我自己另外去左SSP配條日本兩腳8字頭線, 細細條方便收納 (如果SSP搵唔到可以去到日本D Bic/Yodobashi 都有唔同長度/轉向可以配)

我自己鍾意咁樣另外插條線既款, 之前D 旅行 adapter 係包埋插腳方便, 但真係試過會向電制度跌出黎/唔夠位插.

UM28 唯一唔好係叫比較重, 但平時你都係放gip/寄倉所以又無咩所謂
我都買左呢隻,覺得好夠用
不過用佢個無線感覺有D熱
上星期買咗Verbatim 150W 3C1A
插iPhone叉電到iPhone反應叉緊電比起Promini 120W 2C2A慢

唔清楚係乜原因
新野Promini GS150
之前有130 140 今次到150
之後可能繼續每次加10去到200為止
輸入: AC200V-240V~ 50
出唔到trip
想問momax ud26 apple watch係唔係快充?
好似寫係 實際唔是
留名
GaN唔係賣細同輕身咩
Ego245w 比唔比帶上機?要hand carry定寄倉?
可能momax 技術差掛
上面都有巴打話另一型號都係衰比較重
火牛點解唔俾?

我都買左兩隻UM33
我反而覺得佢比較足料wor
之前買過一款輕飄飄,好快就壞左其中一個USB-A
火牛唔係剩係睇一樣野
你睇Samsung 65w做得仲細過唔少GAN
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞