PD / 快叉火牛集中討論區(10) 唔見晒之前D POSTS?

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
朋友買過呢個牌子
qc好垃圾+賣到好貴
買4隻牛壞3隻香港冇代理要等佢寄比你
Ego 120/240w 都太大隻所以先想搵wall plug嘅,但GT150 爬過下文好似有人話好熱,V記qc又一般般咁
咁不了,差啲買左
Mom and Q.Plug Box GaN 100w 6 port 4C2A幾啱我用
除左佢得ego有6 port
佢108w都咁大舊就知佢係舊既gan
GaN都有分新舊?
V記最平最抵
之前200w係$400頭但缺點係得220-240v
Ego隻240其實好細隻其實佢係厚度薄啲咁長闊咪大d
貴有延長線睇到w數出到110-240有轉換插

都係睇自己要咩
Ego隻野如果4c2a就好
每年都升級架嘛
Gan啱啱出個陣最大130個隻已經係200w既size
V牌隻65第一代同二代都差好遠

學到野
Ego都可以轉wall plug,我貪2樣都有先買
ego 120w 無寫係GaN?
未用過GaN 唔知係咪插左線之後就唔需要又抆又插咁先叉到
如果換新device叉 又要抆過條線好麻煩
巴打有無包膠
個隻好多人壞
乜垃圾牛要又抆又插咁先叉到
而家用v牌同ego都未試過
你諗下120冇gan都要540
240先810係咪抵好多?
用左隻特賣城PD 20w 1c 1a cheap 雞野
用typec叉完type a 就叉唔到
一定要抆左條線先得

Belkin 63w(如果你仲搵到)
一係就ProMini Gw35
Ego 120/240w接近完美
係衰在太多type-a
係好抵
唔知100w 叉唔叉得起部3060 strix g15 (內顯mode)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞