PD / 快叉火牛集中討論區(10) 唔見晒之前D POSTS?

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
係 拎去保養
本身想買無線充電版屋企充2個airpods

但其實有無線充電尿袋,放上去應該都ok?

又多個尿袋用
可以

點睇呢隻?買嚟旅行用,貪佢多port,但momax質素如何
筆直$200-300
65W 雙port Type-C最好size淺啲
巴打們有咩推薦
睇中Belkin 65W,但好似話QC有問題?
唔該晒
我自己覺得belkin點都好過曬的momax牛魔王v乜乜
睇過ego未?
想問下你地啲GAN 100W+牛

插左PD 叉緊 ipad
再插另一個頭, 無論係 PD 定 QC
叉緊 ipad 果個都會斷電再重叉, 我估佢係調細個max power

但我唔知其他叉機會唔會係咁
用緊 V記 新果隻 140W
全部都會斷, 唔斷就得Apple 35w
想問下65w
2c 1a推薦邊隻
想要可以換腳既
想買65w 擺床頭夜晚叉iPhone唔洗太快
Xpower GW65 or Verbatim 3port 65w PD?
過夜差用返5V2A IPAD頭已經足夠
大部份都會斷,一係用返非GAN,大大舊
屌 我又係同一款 掉撚左個盒 係咪成批貨有問題
我冇單冇盒係咪保養都冇
直接買ego 240w算屌 係咪旅行同香港都用到
我照問返間鋪,好彩佢又畀我換
岩岩問左都比換 係咪同一間
我喺黃金大鋪
諗住遲啲旅行用 要叉laptop, 電話, 耳機...
睇緊exinno 120w, promini gs140 邊隻好啲?
定係有其他推介?
budget $300-600
換腳唔多喎,65W 見過得 minix , GP, momax 同閃極 有出
買左ego 240w 充iphone13 pro顯示長期9w係咪正常
ego 65W
叉notebook 無5G,啱唔啱用架

5G 光感速充,仲要有trademarks,屌佢老味
反而想知佢4min 0-1000mAh , 係點試到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞