PD / 快叉火牛集中討論區(10) 唔見晒之前D POSTS?

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
仲諗往gs140
見佢同verbatim 130w一樣款
唔通真係要買belkin 108w
Macbook 16 Pro M1都上唔到100W,可以掉得

插Samsung都唔support PPS 30W,咁絕對唔駛考慮
師兄睇清楚啲 USB C3,不過唔support 45w pps就真

USB-C1/C2輸出:5V3A、9V3A、12V3A、15V3A、20V5A、3.3-21V3A

USB-C3/C4輸出:5V3A、9V3A、12V3A、15V3A、20V3.25A、3.3-21V3A

USB-A1/A2輸出:4.5V5A、5V4.5A、5V3A、9V2A、12V1.5A
香港市面上有冇邊隻食到三叔PPS 2C2A ? 定係直接 買隻特價EGO 240w ?
我自己用緊XPOWER PRO GAN 200W, 3C2A
如果只用1C2C, 兩個都食到PPS 45W
講明之前個POST D人就係咁屌呢個牌子, 但我用落咁多隻係OK
想問下有冇啲快叉火牛 係唔會因為叉新device 而斷電
Apple 35w
屌係因為線,尿袋都經常過熱
唔係GaN 嗰啲
EGO 240w 呢隻牛D街價上落咁大 有幾間賣6百幾蚊 官網又成千2蚊 又咩ver 3.1 3.2
600幾係120w? 240好似冇見咁平
+1
之前已經係差到一陣就唔得, 到依家係完全收皮
我唔知佢係貼錯位 定係想平賣隻舊版 因為我見官網240 係ver 3.2 btw price 好似要$850 一隻 但要同時有齊display 又可以轉延長線 仲要有3A3C 好似冇得選擇
ego 240w 唔會有600幾,平盡800幾
轉頭出去買先 $860 EGO 240w

ver 3.2 pcb 2022-06
點睇得出係version 3.2?
個底部有寫 2022-06
映嚟睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞