[勁多圖, 有哂對話] 連登愛国PTGF逐個讚!

1001 回覆
6760 Like 52 Dislike
留名
咁撚蠢都有嘅
唔推對唔住香港
一大班毒撚樣
使唔使backup
樓主呃人出黎,算唔算不誠實使用電腦?

你是否已經年滿十八歲或當地合法年齡?

你up乜春?
由此可見大陸狗都係冇乜腦
然後又係一位好快就識棄暗投明嘅傑出少年 秒速3cm #60638 Long Ko Leo
而家已經改左名做12311231 而且連tg都del埋
後生仔搵工果陣唔好急到3分鐘唔夠就問人點 會比人屌架

企完咁耐番到去,打開fb就發現原來比朋友認出,仲向蘋果comment tag左佢 

6月尾先出完post反對特首林鄭推行国民教肓,一星期後已經回歸祖国嘅懷抱
https://lihkg.com/thread/292749/page/1
仲比好多fai ching入去狙擊佢 見佢咁慘唯有向度表揚下佢,希望之後會有好蛇頭請佢啦 
一大班毒撚樣

第一個個樣最好笑
留名
lm
有時真係忍唔住笑
班乞兒
可以推成年
跟住呢位 Letitout #109528 John Chong 就西利喇!雖然最後因為嚟唔切而冇去到
但佢一早就自爆左向疑似愛国網媒做緊intern,讀緊8大傳理系,相信錢途實係一片光明
https://lihkg.com/thread/247433/page/1

強力部門is watching you We are everywhere  

仲知你鬧過好特首689 又曾經係黃屍,去過占中現場唱今天我

犯愛国者,實煎到你 

最後​識時務者魏俊傑,效法某位前學民仔,加入愛国陣營,懸崖勒馬實在值得表揚 
$1000等開飯
巴打 玩到咁大
$1000 就可以出賣人格

仲要有港大生

係咪咁撚低賤呀
1000蚊就發到達
巴打 玩到咁大

抵佢地死
成班cheap過雞
好波啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞