[勁多圖, 有哂對話] 連登愛国PTGF逐個讚!

1001 回覆
6760 Like 52 Dislike
強貼必須留名
強烈建議出淨icon post
笑撚到肚痛
唔知佢地d frd點睇

佢地d fd: 屌你有好pay job自私做唔預埋我 抵死啦

香港的核心價值始終係錢
為左錢可以去到好盡
大快人心
1000蚊都要咁樣出賣自己都算
打得出篇咁核突既野
真係好撚癲
一千蚊 一千蚊咋!!!!!
屌! 成件事有幾得人驚?

如果雨革清埸個陣 用錢黎清埸
用錢黎收買 我諗唔洗一日得返一半人
三日內可以清晒

究竟人 有幾假 我宜家又有新嘅體會
正皮
仙人留名待笑
一千蚊 一千蚊咋!!!!!
屌! 成件事有幾得人驚?

如果雨革清埸個陣 用錢黎清埸
用錢黎收買 我諗唔洗一日得返一半人
三日內可以清晒

究竟人 有幾假 我宜家又有新嘅體會

得1個真心藍絲

仲要個件係女黎
kongu就true blue知唔知醜

樓主唔反對我想另外開po狙擊佢

條女都叫做真小人
其他偽君子先柒到爆炸
追到第三頁一問

究竟有無絲打架

驗眼

第三頁都未有絲打 咁都要比你叫驗眼
推得勁快
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個男仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

你真係on9得可以, 香港咁大, 竟然亂尻咁估住黃大仙.

樓主做野唔洗你教, 如果要放, 開post時就放左, 你唔好再阿芝阿佐, 唔係整慶樓主,樓主真係放出黎. 你報警只有被人話浪費警力, 我搵唔到有邊條罪可以入到post一些普通相片. 讀多d法律至兇人啦. on9仔. 報紙狗仔隊成日影相,發放相片都犯法,狗仔隊都坐曬監啦. 低b仔

新會然
屌那媽睇到我好灰
之前係佔旺前線急救比警察打,被拘留左成三十幾個鐘,差d被人告
結果而家有人話比我聽,原來身邊圍繞住所謂同路人好多都係咁既偽善撚,隨時會為左少少錢桶我一刀
屌佢老母我究竟為左咩咁搏命

所以要更加珍惜而家仲做緊野既人
無論乜門乜派都好

咁多派淨係唔中意白鴿 民協 同熱血青山狗 依班友真係除時桶你幾刀仲狠過共狗
pish
唔知佢地d frd點睇

佢地d fd: 屌你有好pay job自私做唔預埋我 抵死啦

香港的核心價值始終係錢

但係香港第二核心價值係睇人仆街同恥笑人喎
真係9成9都黃絲 我屌你老母

黃絲真係冇特別
個陣有邊個唔係
後生既阿豬阿狗都係黃絲
呃LIKE姐
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個男仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

你真係on9得可以, 香港咁大, 竟然亂尻咁估住黃大仙.

樓主做野唔洗你教, 如果要放, 開post時就放左, 你唔好再阿芝阿佐, 唔係整慶樓主,樓主真係放出黎. 你報警只有被人話浪費警力, 我搵唔到有邊條罪可以入到post一些普通相片. 讀多d法律至兇人啦. on9仔. 報紙狗仔隊成日影相,發放相片都犯法,狗仔隊都坐曬監啦. 低b仔

新會然

你講自己?
又冇立場又冇原則
得一個值1000蚊既人格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞