[勁多圖, 有哂對話] 連登愛国PTGF逐個讚!

1001 回覆
6760 Like 52 Dislike
其實借刀都得架喎
叫左你地平時唔好用FB架啦

人地FB DOUBLE CONFIRM呀弱智仔
比人post出黎果堆人有9成個樣都好似中撚左幅射咁,d眼耳口鼻撈亂晒
一千蚊 一千蚊咋!!!!!
屌! 成件事有幾得人驚?

如果雨革清埸個陣 用錢黎清埸
用錢黎收買 我諗唔洗一日得返一半人
三日內可以清晒

究竟人 有幾假 我宜家又有新嘅體會

好多都係連登義正辭嚴

點知$1000就可以出賣自己肉體同靈魂
屌那媽睇到我好灰
之前係佔旺前線急救比警察打,被拘留左成三十幾個鐘,差d被人告
結果而家有人話比我聽,原來身邊圍繞住所謂同路人好多都係咁既偽善撚,隨時會為左少少錢桶我一刀
屌佢老母我究竟為左咩咁搏命

所以要更加珍惜而家仲做緊野既人
無論乜門乜派都好

咁多派淨係唔中意白鴿 民協 同熱血青山狗 依班友真係除時桶你幾刀仲狠過共狗

唉,真係灰到仆街,而家個個都好似有一致立場,就係錢
想搵個值得支持跟隨既人/政黨都冇

隨時專心奶共仲好
Lm
賭$10,呢個po一個月之內會被del

一個星期都難
各位back up 啦
HKU女真心藍絲我覺得無咩問題
其他黃絲就食撚屎啦

yes,呢個擺明立場ok呀
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個男仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

你真係on9得可以, 香港咁大, 竟然亂尻咁估住黃大仙.

樓主做野唔洗你教, 如果要放, 開post時就放左, 你唔好再阿芝阿佐, 唔係整慶樓主,樓主真係放出黎. 你報警只有被人話浪費警力, 我搵唔到有邊條罪可以入到post一些普通相片. 讀多d法律至兇人啦. on9仔. 報紙狗仔隊成日影相,發放相片都犯法,狗仔隊都坐曬監啦. 低b仔

新會然

咁都有得笑

都唔知邊個新會然
唔好再推啦好無,係咪想逼死愛國巴絲先安樂?

中左伏的朋友
知你睇緊post
唔好灰心
直接加入禮義廉啦
岩哂你地班窮苦學生
其他黃絲就食撚屎啦

雖然唔認同佢主張
但人地係真心愛國愛黨
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個男仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

你真係on9得可以, 香港咁大, 竟然亂尻咁估住黃大仙.

樓主做野唔洗你教, 如果要放, 開post時就放左, 你唔好再阿芝阿佐, 唔係整慶樓主,樓主真係放出黎. 你報警只有被人話浪費警力, 我搵唔到有邊條罪可以入到post一些普通相片. 讀多d法律至兇人啦. on9仔. 報紙狗仔隊成日影相,發放相片都犯法,狗仔隊都坐曬監啦. 低b仔

新會然

咁都有得笑

都唔知邊個新會然

屌那媽睇到我好灰
之前係佔旺前線急救比警察打,被拘留左成三十幾個鐘,差d被人告
結果而家有人話比我聽,原來身邊圍繞住所謂同路人好多都係咁既偽善撚,隨時會為左少少錢桶我一刀
屌佢老母我究竟為左咩咁搏命

所以要更加珍惜而家仲做緊野既人
無論乜門乜派都好

咁多派淨係唔中意白鴿 民協 同熱血青山狗 依班友真係除時桶你幾刀仲狠過共狗

唉,真係灰到仆街,而家個個都好似有一致立場,就係錢
想搵個值得支持跟隨既人/政黨都冇

隨時專心奶共仲好

奶共都無用
班仆街同你頂爛市
做高層你又唔夠根正苗紅

Intern嗰個幾好笑
Hku絲真小人,只係無其他人咁柒,但都係共狗
其他黃絲就食撚屎啦

Agger
佢由頭到尾真 愛國
其他就
大家唔好齋睇要backup班柒頭啦,為左一千蚊出賣自己
除左果個真心愛國既藍絲之外其他都係為錢乜都會做既食屎狗
其實借刀都得架喎
叫左你地平時唔好用FB架啦

人地FB DOUBLE CONFIRM呀弱智仔

FIRM條撚咩傻西睇真D啦
諗深一層真係完全笑唔出
會諗係咪比夠錢你地,就連笑緊既你地都會變成陌路人

講真一萬都唔會做啦⋯⋯

有錢一定得,但唔會係一千囉
然後係當日留言表示被fake到應一應嘅 吸引力完全是零分 #58029 Lok Yu
而家已經改左user name做 不撚得了

都唔係完全是零分啫,已經好過上面唔少個 而且你還有党啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞