[勁多圖, 有哂對話] 連登愛国PTGF逐個讚!

1001 回覆
6760 Like 52 Dislike
又一力作
第時個孫又有野睇
仲有冇貨
此post必火
有8個愛國人士偷偷留下負皮
洗唔洗轉過去,廢時連登被人刪撚左post
點解佢哋可以咁蠢
曾經我以為
等D廢老廢中死得7788
香港就會有救
新一代既人大部分都反支那

原來唔係
我太天真 太幼稚園
歷史係會不斷重複
貪婪 自私 呢D原罪係唔會消失
呢D人永遠都會係香港既大多數

原罪阿 !
見證歷史
好多都20歲 97出世
中左伏的朋友
知你睇緊post
唔好灰心
直接加入禮義廉啦
岩哂你地班窮苦學生

HKU女真心藍絲我覺得無咩問題
其他黃絲就食撚屎啦

雖然唔認同佢主張
但人地係真心愛國愛黨

hku女真心愛黨

係咪土生土長先

真敵人同假隊友
邊個危險d唔洗講
屌那媽睇到我好灰
之前係佔旺前線急救比警察打,被拘留左成三十幾個鐘,差d被人告
結果而家有人話比我聽,原來身邊圍繞住所謂同路人好多都係咁既偽善撚,隨時會為左少少錢桶我一刀
屌佢老母我究竟為左咩咁搏命

所以要更加珍惜而家仲做緊野既人
無論乜門乜派都好

咁多派淨係唔中意白鴿 民協 同熱血青山狗 依班友真係除時桶你幾刀仲狠過共狗

唉,真係灰到仆街,而家個個都好似有一致立場,就係錢
想搵個值得支持跟隨既人/政黨都冇

隨時專心奶共仲好

為左大錢奶共都算
依班垃圾黃絲仲要為左一千蚊雞碎咁多出賣自己既原則(或者佢地都係無恥無底線)
支共其實唔洗哂咁多錢搞咩國民教育
即刻宣佈話如果毆打港獨份子有1000蚊收 成班友應該即刻狗衝去打
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個男仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

你收皮啦,咁易就比你check 到果到係邊度,咁d 警局駛鬼用咁多錢換電腦? 仲話要計角度,
你計完果我都happy 完啦下話,仲有你話咩check ip, 我用proxy, 無界唔得呀
唔好咁天真啦,你唔比我係上水影完返香港果邊先上網post ? 小學雞都冇你咁on9 啦

真心膠唔係問題,但竟然咁多正評真係...
有無d唔中伏個案
po黎睇下
記者朋友你地好
我係唔怕老婆打我
我真係唔怕老婆打我
真心服左樓主
果兩日啲乞衣post睇到我眼都突
柒到出曬汁,巴打好波
靚橙
正評就過千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞