[勁多圖, 有哂對話] 連登愛国PTGF逐個讚!

1001 回覆
6760 Like 52 Dislike
久違了嘅PTGF又同大家見面喇 不過今次嘅PTGF同以往唔一樣,變左Part Time Government Fans

自從7.1愛国活動被迫取消左之後,睇黎我可能會冇得再撈
為左令一班有為專才可以向十‧一国㷫繼續搵外快,我唯有向度表揚下佢地嘅愛国情操
有埋對話等大家可以自行判斷佢地係咪真係愛国
希望其他蛇頭見到遲d會call佢地開工啦 而下面d名全部都係網上搵到嘅fb名/tg名同連登user name
留名
正阿
咁睇PTGF之前大家可以順手去呢度block埋 西門慶 #102056 呢隻資深五毛狗先
https://lihkg.com/thread/309215/page/1
7.1之後佢話為左要推到我比国安捉去坐監,狂開post洗左幾日板自推,又整假圖冒認警察同自稱法官 咁大家block左條煩膠就唔洗眼冤再比佢煩住,由佢自己單機啦
唔好post我ok?
Lm
卍唔知咩N呢
有冇佢
至於有巴打問向https://lihkg.com/thread/295223 呢個post留tg/wechat嘅,有邊d係真‧愛国分子
咁除左#21 真愛悠里吹 係假膠,
下面呢幾個冇應機(但可能佢地有向其他post留tg)
#12 原來沒
#22 ​ 叉燒新抱
#26 ​ 胡力威wucfu
#35 ​ 力威WUCFU
#59 ​ 小丸子與花輪同學
#148 金抽抽

下面呢幾個add唔到之外(唔知佢地愛唔愛国,自己判斷)
#5 ​FF花生禮
#10 冷🍚王
#71 幸運星
#98​ 突發戀桐癖

其他都已經證實哂係真‧愛国分子,港獨狗睇唔順眼可以入去block哂佢地
利申番多次先:我愛國愛港,吾支持港獨
事不宜遲,即刻帶大家睇下佢地有幾愛国
我個張有條鼻毛突左出來, blur一blur佢先post ok
我果張遮一遮眼 唔該
首先要表揚嘅愛国會員係 腳踏坑渠 #80180,18歲正常肥仔學生樣

有埋自拍證明自己係愛国青年

不過你有出去嘅話又洗咩怕醜唔敢認?

事後仲要話人係貪心的小狗 不過算你有自知之明啦
留名待笑
第2位就係蘋果日報都有介紹佢,兼自稱政治中立嘅阿Mark,最美麗的第七天 #112162 Mark Yung Kai Tat

但其實佢並唔係政治中立架!佢曾經為左深入敵陣而做卧底假扮黃絲,而家終於可以為国效力

個個醒目仔 希望佢地下次真係開得成工啦
又撚狗
愛國無罪,樓主必遭黃天擊殺

痴撚線
已經窮到冇錢換眼鏡
見證歷史
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞