[勁多圖, 有哂對話] 連登愛国PTGF逐個讚!

1001 回覆
6760 Like 52 Dislike
樓豬辛苦你
屌佢老母已經有兩個係識得既

有冇料爆
追晒 痴撚線 咁多偽君子
留名
[quote]睇到呢度可能好多巴打都心諗:幾時先有絲打睇啊? 而家就有 
靚橙 #120233 Angle Wong 前港大學生,一開波已經利申愛国

果然美貌與智慧並重,搵番兩個錢做part time government fans叻過d偏激大學生
相信就算冇錢收都一樣會出黎愛国

更義正辭嚴譴責各大學生會同旺角暴徒亂港
並share愛国fb page港人講地,表達撐警立場

[/img]

廿一畢業咁早既咩

21歲讀完u
係既話番去讀多兩年。。
讀撚左屎片咁
見咁多人話睇到灰,我想講兩句,大家要搞清楚佢地係咪真係你同路人,路從來都係好漫長,有人離開就自然有新嘅同路人加入,循環不息,所以請珍惜你地身邊仲做緊野嘅真·同路人。

嗱,我係想有d勁d嘅對手咋 我愛國愛港吾支持港獨
好撚恐怖 原來而家啲𡃁仔為少少錢就肯放低自己嘅理念
特別係嗰啲轉軚黃絲 真係好撚無用
一千蚊就話以前係唔識野
救撚命
香港人

仲洗乜搞愛國教育 冇啦

情與義 值千金
一千蚊 到價啦 仲唔放

仲有得升嘅!strong hold
班雙面人應該mon緊post
驚住自己下個比人post出黎
係話你喇on9仔
一千蚊就出賣人格
屌你老母後生仔比啲骨氣喇
有無一鍵打包 驚比人del post
點解lihkg冇得腸油
我想連腸1個月
屌佢老母已經有兩個係識得既

有冇料爆

唔係好熟
唯一慶幸係未自己識既人
但都唔肯定朋友圈入面有冇人係咁樣
其實可以話一定有

到底我仲可信邊個?
係咪除左自己 其他老西都唔好信?

其實係
就算呢個post留名恥笑d巴打
你都唔知佢幾時調轉槍頭插你一刀
每個人都有個價,你俾得起,任何人都可以收買
但唔會一千蚊囉
又呃正皮
屌你i大果個笑撚死我
又貪錢又蠢 死撚左去啦
臨訓前睇呢個post 會笑到訓唔著
然後又係一位好快就識棄暗投明嘅傑出少年 秒速3cm #60638 Long Ko Leo
而家已經改左名做12311231 而且連tg都del埋
後生仔搵工果陣唔好急到3分鐘唔夠就問人點 會比人屌架

企完咁耐番到去,打開fb就發現原來比朋友認出,仲向蘋果comment tag左佢 

6月尾先出完post反對特首林鄭推行国民教肓,一星期後已經回歸祖国嘅懷抱
https://lihkg.com/thread/292749/page/1
仲比好多fai ching入去狙擊佢 見佢咁慘唯有向度表揚下佢,希望之後會有好蛇頭請佢啦 

屌 我見過佢d留言
估唔到人前人後係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞