[勁多圖, 有哂對話] 連登愛国PTGF逐個讚!

1001 回覆
6760 Like 52 Dislike
真係9成9都黃絲 我屌你老母

黃絲同政治立場係一時的
錢係一世的
笑唔出 好悲哀
寧願見到真心撐支那嘅都好過見到成班以前出過去雨革,而家一有個一兩千就變晒立場。
可惜香港最多真係呢班人,一千就收買到你良心都幾撚可悲
真係9成9都黃絲 我屌你老母

黃絲同政治立場係一時的
錢係一世的

$1000 cheap唔cheap d
一千蚊就話以前係唔識野
救撚命
香港人
得1個真心藍絲

仲要個件係女黎
kongu就true blue知唔知醜
得1個真心藍絲

仲要個件係女黎

樓主唔反對我想另外開po狙擊佢
原來一千蚊已經可以做到咁
唔怪得利益面前兩仔爺都冇情講
兩公婆都可以反面

真係好恐怖
香港嘅將來 就斷送係香港人自己手上
原來大義 只係掛係口邊
用黎拎光環
跟住呢個絕對係值得公開表揚嘅人才,全職毒梟 #110915 Jack Cheng chakchak1002
染左銀色頭髮讀緊asso嘅佢,講野有文有路一d都唔變態,仲話為左錢可以去到好盡
有埋自拍認證,唔帶口罩做訪問都得,各位蛇頭見到記住要加佢人工喇
你已正評了這討論
老實講 對我地依D窮撚黎講1000蚊/3粒鐘 真係幾吸引
但諗返起自己當日去左佔中既情境 就真係過唔到自己個關
所以最後都係無PM到任何所謂既蛇頭
都好,比大家睇真d人係咩心態
見盡人性醜惡
樓主 整合個陣一次過貼大頭照示眾仲好
之後先一個個po
Fb呢d比人睇倒就扮哂黃絲做木土

暗啞底以為無人知就收錢去愛國遊行

屌,真係好嘔心
黃屍真係得啖笑
愛国萬歲
一千蚊就話以前係唔識野
救撚命
香港人

仲洗乜搞愛國教育 冇啦
得1個真心藍絲

仲要個件係女黎

樓主唔反對我想另外開po狙擊佢

我愛國愛港真藍絲,諗住表揚佢地架咋
爆post整個得icon既整合好無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞