[勁多圖, 有哂對話] 連登愛国PTGF逐個讚!

1001 回覆
6760 Like 52 Dislike
個10個負皮係咪就係個幾條傻鳩
推。。
樓主1001記得開新post同埋整合返舊post既資料呀
諗辦法backup個post,驚好快比人delete
屌流肛華三姓家奴的人
依家係咪覺得佢都冇乜大不了呢
樓主可唔可以講下仲有幾多個?
想知到我未?
巴打有冇愛國同志的錄音share
想知道佢地好焦急想為國服務的心情
見咁多人話睇到灰,我想講兩句,大家要搞清楚佢地係咪真係你同路人,路從來都係好漫長,有人離開就自然有新嘅同路人加入,循環不息,所以請珍惜你地身邊仲做緊野嘅真·同路人。

嗱,我係想有d勁d嘅對手咋 我愛國愛港吾支持港獨

大師會唔會整個大圖集?
而家d樣分得太散

我po哂而家果d出黎先啦 之後可以整個大頭集,每個一兩張相咁
一野起我底 呢招都出埋
點解可以咁撚垃圾班人
為個小小錢出賣自己 睇到眼火爆
點解可以咁撚蠢
樓主可唔可以講下仲有幾多個?
想知到我未?

做左就自貼啦

大家方便
好撚蠢
好心佢地老豆老母去自殺啦
生堆又窮又蠢的豬出來
一定全族流緊垃圾dna
早死早著還地球一個清新環境
咪撚quote圖
咪撚quote圖
咪撚quote圖

好重要所以講3次

要quote既唔該自己delete 圖片link前面既[img]
咁多忽然愛國人士
見咁多人話睇到灰,我想講兩句,大家要搞清楚佢地係咪真係你同路人,路從來都係好漫長,有人離開就自然有新嘅同路人加入,循環不息,所以請珍惜你地身邊仲做緊野嘅真·同路人。

嗱,我係想有d勁d嘅對手咋 我愛國愛港吾支持港獨

大師會唔會整個大圖集?
而家d樣分得太散

我po哂而家果d出黎先啦 之後可以整個大頭集,每個一兩張相咁

原來真係有咁多傻仔
臨訓前睇到呢個post
今晚唔洗訓喇
大家耐心等候左咁耐,係咪好想再聽錄音呢? 之前提過有個錄埋錄埋成分鐘喊哂口嘅就係佢喇!
李一桐老公 #3759 law nh 當日已經改左user name做 正宗拜金女
仲慘被多名連登fai ching圍剿話佢冇資格做巴打 希望蛇頭們見到會可憐下佢施捨份ptgf比佢為国效力啦

19歲嘅佢為左港中融合不惜賣身做ptgf

仲曾經係「洗讚小鴨鴨」 MK仔都有愛国的

滿腔熱血沸騰嘅愛国情懷無處宣洩 只好化作錄音怒屌fai ching
https://soundcloud.com/user-582593112/angry-ptgf-crying
雖然講黎講去都係得果幾句 btw之後仲會有女仔錄音聽,都係請耐心等候
呢位少年英雄嘅愛国情操實在值得公開表揚 唔洗喊嘅,你還有党啊!
愛國同志們
辛苦了

不如搵埋佢地間中學
再放上去佢地既facebook學校secret
令到更多黃屍,廢青迷途知返
加入我地愛國愛黨愛香港既陣營
有無一鍵打包 驚比人del post

原來有 自膠
一開始睇覺得好笑,但越睇就越sad
至於之前有巴打表示比蘋果日報影到正面果位四眼巴打,就係著名會員兼poly學生 城大正shitty

佢出名在經常會出席好多唔同嘅股東大會,但目的並唔係為左開會
而係去食西餅拎餅卡 真係好識慳 大家要學下佢喇
但其實蘋果影到果個並唔係佢黎 呢個先係真正嘅 城大正shitty #34621 Peter Lau
蛇頭下次請人開工果陣唔好撈亂

得罪講句,佢個樣粗獷過下面果位巴打好多

wah Diu 識佢
如果你考14年DSE 有補過dick hui就知 佢係peter仔
咁多自爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞