[勁多圖, 有哂對話] 連登愛国PTGF逐個讚!

1001 回覆
6760 Like 52 Dislike
背棄了理想,誰人都可以
shirleytam

我想屌撚死佢
正臭雞
唔好俾佢停 俾d火我
愛国巴打當然唔係廢青! 呢位 屌你老母西 #45403 ch wong chun hei
就係向St.Jo畢業嘅高材生

仲有型有款咁 

此等人才能夠為党效力實乃我国之福啊
shirleytam

臭雞!

臭雞
追齊po
見到禁多愛國情懷的黃絲棄暗投明真係好感動,
借問聲如果我用樓主d圖係佢地屋企/學校/工作場所附近貼街招,banner表揚佢地,
犯唔犯法ga?
好想佢地親戚朋友老豆老母都知佢地如此愛國
另一位波台ching,讀緊hku engine嘅 恩尼C達 #37493 kong kwok chung Donald
相信就係蘋果日報所講,向屯門出黎連車費都蝕埋果位巴打 仲叫左阿媽出嚟
希望蛇頭見到,下次會關愛下呢位可憐書生,好等佢體驗愛国情懷啦 

邊個唔愛国嘅同我躝出嚟 

呢個hku咩hall,放佢hall secret...
求中庸之道絲打pm me, 我願意出$1500
留名跟進
back up定先
睇到第26頁仲有人爆
到底樓主玩左幾多人
社會風氣問題
成個社會都笑窮不笑娼
話雖如此
但為1000出賣自己人格同思想
根本同雞無分別

賤過雞啦

一定係賤過雞

而家係平時扮哂清高話自己玉潔冰清,但原來暗啞底去做雞一樣
將呢個post至頂 以表揚佢地愛國之心
一開始諗住得幾個on9仔 點知咁撚多
香港真係玩撚完

你10月1再招人
相信都係會有好多巴絲做

可能冇得撈,所以向度開post等其他行家見到會請番佢地

放心一定有
年年出新iphone 派BOT都撚到班user自爆fb ig tel
唔好Q圖得唔得
真係好多20歲
咁鐘意錢去做雞啦
下一位又係前黃屍大學生,向馬錦明中學畢業,而家讀緊中大嘅 收皮啦八婆 #13239 鄧名揚
仲可以叫埋成班愛国朋友一齊嚟

同我国忠實盟友金正恩大將軍又幾似樣 唔怪得咁受同學歡迎

呢句「我屌你老母」真係完全感受到年輕人對国家嘅愛同熱誠
蛇頭見到一定要請佢去十‧一国㷫活動啊 搏盡無悔
個舊乜乜橙睇個樣都知係大陸喱啦
細細個就黎香港讀書個啲
求中庸之道絲打pm me, 我願意出$1500

我1600
屌到佢變返黃絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞