[勁多圖, 有哂對話] 連登愛国PTGF逐個讚!

1001 回覆
6760 Like 52 Dislike
一千蚊 一千蚊咋!!!!!
屌! 成件事有幾得人驚?

如果雨革清埸個陣 用錢黎清埸
用錢黎收買 我諗唔洗一日得返一半人
三日內可以清晒

究竟人 有幾假 我宜家又有新嘅體會

獎金將會全面進場!
香港兩日就獨立左了
第時差佬有野發生拉到人不如試下出錢利誘
隨時爆撚哂d同路人出黎
成班傻仔
一諗下請人都唔會放呢到請啦
會自己group圍內搵好過
屌你老母夜媽媽出D咁既post叫人點訓呀
全部的回應都比民建聯d大頭答做好
只係民建聯出親黎果d都係咁柒
屌,真係忍唔撚住都要登入黎留言
點解D人可以無恥成咁,為左錢出賣自己(利申我自己都唔係咩有錢人但唔會為左區區$1000去咁做 )
好心俾返D尊嚴啦,見風使舵,DLLM
做得好
爸打加油撚狗
點解咁多弱智人士
得1個真心藍絲

仲要個件係女黎
kongu就true blue知唔知醜

樓主唔反對我想另外開po狙擊佢

條女都叫做真小人
其他偽君子先柒到爆炸

你本身藍絲廢老,出黎愛國遊行就make sense d.

但本身又話黃絲,又屌七警,暗啞底為錢遊行真係好無恥
希望呢個po唔好俾班潮文撚騎劫
新會員老屎忽自己出去嘈啦
集中恥笑班傻閪
樓主不如出post前叫人quote既話唔好quote哂所有圖,避免太長
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個男仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

你真係on9得可以, 香港咁大, 竟然亂尻咁估住黃大仙.

樓主做野唔洗你教, 如果要放, 開post時就放左, 你唔好再阿芝阿佐, 唔係整慶樓主,樓主真係放出黎. 你報警只有被人話浪費警力, 我搵唔到有邊條罪可以入到post一些普通相片. 讀多d法律至兇人啦. on9仔. 報紙狗仔隊成日影相,發放相片都犯法,狗仔隊都坐曬監啦. 低b仔

新會然

咁都有得笑
咁多人有人唔做,要做狗。都幾撚心淡 香港沒救了
成班傻仔
一諗下請人都唔會放呢到請啦
會自己group圍內搵好過

佢地本身就係弱智,撚知咩
HKU女真心藍絲我覺得無咩問題
其他黃絲就食撚屎啦
賭$10,呢個po一個月之內會被del
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞