[勁多圖, 有哂對話] 連登愛国PTGF逐個讚!

1001 回覆
6760 Like 52 Dislike
HKU女真心藍絲我覺得無咩問題
其他黃絲就食撚屎啦

雖然唔認同佢主張
但人地係真心愛國愛黨

hku女真心愛黨

係咪土生土長先

個樣又D似大陸妹
但係又唔差
好老實講
你話我馬後炮都好 咁既正苦多多錢都唔撚撐啦
上面班傻閪仲千幾二千銀就出賣良心
暫時未見倒識人
然後呢位巴打就係之前已被起底嘅愛国人才,自我介紹 #65026 Man Hei Caleb Ling
向之前嘅表揚post https://lihkg.com/thread/295372/page/1 被踢爆留左電話而起出fb之後

已經改左user name做 「唔好咁天真」 唔知呢個名有咩特別意思呢 
向度同大家確認多次佢真係愛国分子,繼續有上連登出post 不過話人傻仔就唔啱喇
大家幫手正評樓主d起底回覆
[quote]愛國同志們
辛苦了

不如搵埋佢地間中學
再放上去佢地既facebook學校secret
令到更多黃屍,廢青迷途知返
加入我地愛國愛黨愛香港既陣營
放晒上黎樓主會唔會犯晒法?
有無中咗伏嘅on9仔上水回應吓?
古語有云:「波台手足係最愛国嘅!」有波台手足出左黎愛国就緊係要讚下啦
收規華 #32181 Marco Lee
以為佢26歲仔月入47k,原來只係20歲

愛国理由仲答得好好,簡直係中国人嘅典範 ching ho ball

原來又係前黃屍洗心革面加入祖国嘅大家庭,實在值得讚揚
放晒上黎樓主會唔會犯晒法?

樓主小心
希望你係海外撚
咪撚再quote圖 睇得好撚辛苦
笑撚死 個故事教訓你班傻仔咪再咁貪錢

仲柒唔夠咩

仲柒唔夠咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞