[勁多圖, 有哂對話] 連登愛国PTGF逐個讚!

1001 回覆
6760 Like 52 Dislike
巴打"羅家藤鷹"

你現在被冊封為
連登五絕-----撚狗王

你招撚狗棒法真係出神入化

請立即接受封號 寫入網典
唔該咁多位巴打唔好quote長嘅留言
會睇到好辛苦

我都知阻你地睇po
但油頭個個真係忍唔到要quote下
缺氧小火柴 #49893 Szehing chan

叔叔真的不行了 #110337 lam felix

高雪欣 #61308 Koey Ko Suet Yan
真名上連登
留名聽朝再睇
巴打好波

真名上連登

真名上連登
好彩介紹左個傻仔比樓主玩

上水喇? 你地向皇仁讀law讀成點?
樓主
可唔可以同連尼住巴打申請呢個post唔好1001就完呀 想見證破正皮數呀!!!
原來香港咁多乞衣
Lm lm

真名上連登

真名上連登

但係幾正
留名
班仆街真係笑撚死人
可唔可以同連尼住巴打申請呢個post唔好1001就完呀 想見證破正皮數呀!!!

唔刪post都偷笑
應該出哂鳥 冇相果d唔公開表揚喇,多謝大家耐心觀看
蛇頭有工開果陣記住要益下佢地啊
成37頁都未post晒
見到識既

呢條友咩事
核爆咁款

真名上連登

真名上連登

但係幾正

絲打都好高汁
其實明知呢到係反中亂港陣營都要走入嚟註冊
日日見到啲自己唔鍾意嘅言論會開心啲
精神分裂
我都唔會去like民建聯個fb page啦

班走狗真係愛國咩

Angle Wong 咪真藍絲,仲上連登睇日日反共言論
精神分裂

Fb share番港人講地平衡下

呢條友咩事
核爆咁款

龜頭
求Charmaine Nam messager張大圖

求圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞