[勁多圖, 有哂對話] 連登愛国PTGF逐個讚!

1001 回覆
6760 Like 52 Dislike
愛國無罪
一個愛支巴打負皮
wow留名待笑

呢個係咪佢女神
咁多跟風黃絲,都唔知好嬲定好笑

後面仲有好多...不過香港不嬲多勝利球迷,你覺得佢地係咪本來就係你同路人先?

笑撚死
fucking cunt
集氣比班愛國人士
第2位就係蘋果日報都有介紹佢,兼自稱政治中立嘅阿Mark,最美麗的第七天 #112162 Mark Yung Kai Tat

但其實佢並唔係政治中立架!佢曾經為左深入敵陣而做卧底假扮黃絲,而家終於可以為国效力

個個醒目仔 希望佢地下次真係開得成工啦

為錢only
已經歸納岀逢係愛国愛港嗰啲都係濕尻無腦
cls
爱国嘅巴打果然特别靚仔
樓主快啲po多啲圖畀我地J下
為左個一千,出賣自己,del佔中相,真係好on9
我尊重啲雞,都唔尊重依班垃圾
樓主正評
留名
樓主吾好po我好嗎
兩個愛國人士俾負皮
睇到呢度可能好多巴打都心諗:幾時先有絲打睇啊? 而家就有 
靚橙 #120233 Angle Wong 前港大學生,一開波已經利申愛国

果然美貌與智慧並重,搵番兩個錢做part time government fans叻過d偏激大學生
相信就算冇錢收都一樣會出黎愛国

更義正辭嚴譴責各大學生會同旺角暴徒亂港
並share愛国fb page港人講地,表達撐警立場

支持普通話同簡體字,好有道理

wechat有錢派,點可以執輸 

連粗口都唔講,真正嘅淑女 好過班連登fai ching激進又爛口

呢位絲打已經證實絕對係真正擁護政府嘅愛国烈女,既有道德又真誠,實在值得大家讚揚

btw. 林鄭的確係第5任, 當年老董連任過
爆鳩曬佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞