[勁多圖, 有哂對話] 連登愛国PTGF逐個讚!

1001 回覆
6760 Like 52 Dislike
又話有女錄音聽
見到小學同學
樓主好想識你

不了,怕苦主實煎到我
推到2046 等呢班垃圾多d人識
大部分都係90後
成班個腦生蟲
On9
樓主ho ball
最好每一頭半個月鞭一次屍
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個男仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

你真係on9得可以, 香港咁大, 竟然亂尻咁估住黃大仙.

樓主做野唔洗你教, 如果要放, 開post時就放左, 你唔好再阿芝阿佐, 唔係整慶樓主,樓主真係放出黎. 你報警只有被人話浪費警力, 我搵唔到有邊條罪可以入到post一些普通相片. 讀多d法律至兇人啦. on9仔. 報紙狗仔隊成日影相,發放相片都犯法,狗仔隊都坐曬監啦. 低b仔

唔好再講咩比人告啦
工你又未做,點出糧比你呀
d圖同fb個D重on9
你public晒出黎架
我比一萬啲女,做我地大中華共產黨既黨員既慰安婦
一開始諗住得幾個on9仔 點知咁撚多
香港真係玩撚完

你10月1再招人
相信都係會有好多巴絲做

可能冇得撈,所以向度開post等其他行家見到會請番佢地
社會風氣問題
成個社會都笑窮不笑娼
話雖如此
但為1000出賣自己人格同思想
根本同雞無分別
港大 Angie 個樣有點似 tvb 個趙希洛,真心覺得佢OK靚
只可惜卿本佳人,耐何作賊

支那狗一隻
錄音講黎講去都係個幾句好肉酸
shirleytam
樓主識玩
好波
我出兩千
個班友可唔可以幫我奶鞋底

我外判一千佢地都會奶
樓主幾時再出黎撚狗
社會風氣問題
成個社會都笑窮不笑娼
話雖如此
但為1000出賣自己人格同思想
根本同雞無分別

賤過雞啦
樓主整埋DATABASE SAVE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞