[勁多圖, 有哂對話] 連登愛国PTGF逐個讚!

1001 回覆
6760 Like 52 Dislike
強貼留名,Shirley 好靚女

化妝化到咁你都啱?

一啲都唔差喎
強貼留名,Shirley 好靚女

化妝化到咁你都啱?

一啲都唔差喎

你唔要我要呀
$1000真係買好多野 好嘔心 藍黃變變變

佢家下黃絲帶又變返藍絲帶
講番連登仔, 崖上的波子 #39902 Eric Choi

希望出嚟表達中国人身份認同 值得表揚

咁愛国抵佢咁大隻

邊個話得新會然先至愛国? 撚大唷 #378 Harvey Ho
三十而立,愛国有理!又係前黃屍棄暗投明,抵讚
求中庸之道絲打pm me, 我願意出$1500

我1600
屌到佢變返黃絲

我出1601

咁貪錢 可能真係有出嚟做
撚再quote圖 唔該
真係好撚多黃絲
點解個個絲打都靚女

而個個巴打都中幅射咁撚樣
點解個個絲打都靚女

中上架喇
點解個個絲打都靚女

駁唔到
呢位相信又係內地專才 姓Zheng,又打簡體字
李一桐我老婆 #70057 Samuel Zheng 已改名做「而家屌你」
唔洗咁嬲嘅,你還有党啊

然後係佢朋友 Owen Au 之後佢仲叫多左個女仔fd黎

呢個就係佢個fd​ Charmaine Nam  

企左好耐做咩唔坐下啊?

真係人靚聲甜,連講屌你老母都好聽過人 忍唔住聽多幾次
https://soundcloud.com/user-582593112/bitch

錄音已經放哂喇 不過下面仲有好多愛国巴絲未表揚
點解個個絲打都靚女

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞