[勁多圖, 有哂對話] 連登愛国PTGF逐個讚!

1001 回覆
6760 Like 52 Dislike
搵炒散都中伏比人公審
1000蚊就出賣自己
賤過袋底泥
樓主真心愛國愛港
ho ball
笑到仆街
4個事主留低負評
笑死
抵撚死
屌你老母D錄音真係柒到聽左幾個唔敢聽落去
撚同你班弱智仔巴打咩
推埋老豆出黎俾人水 真係孝子
好多花生
睇到呢度可能好多巴打都心諗:幾時先有絲打睇啊? 而家就有 
靚橙 #120233 Angle Wong 前港大學生,一開波已經利申愛国

果然美貌與智慧並重,搵番兩個錢做part time government fans叻過d偏激大學生
相信就算冇錢收都一樣會出黎愛国

更義正辭嚴譴責各大學生會同旺角暴徒亂港
並share愛国fb page港人講地,表達撐警立場

支持普通話同簡體字,好有道理

wechat有錢派,點可以執輸 

連粗口都唔講,真正嘅淑女 好過班連登fai ching激進又爛口

呢位絲打已經證實絕對係真正擁護政府嘅愛国烈女,既有道德又真誠,實在值得大家讚揚

接受過高等教育 仲要係港大 都竟然會做咁既野同講咁既說話 唔該捉佢去打靶啦
推啦 屌 轉埋過去高登膠登過邊被人集體恥笑
有冇人唔敢睇落去
好似睇緊關家姐咁
逐個讚
屌你老母D錄音真係柒到聽左幾個唔敢聽落去
撚同你班弱智仔巴打咩

淨係聽聲都feel到係弱智
又有得尋親
繼續又係前黃屍,貌似黃之鋒mix Heidi Chu嘅佢
更曾經代表慕光英文書院帶頭搞罷課 現為太空大學學生 
smallPIGPIG #64947 Shumwa Shum Tommy

咁靚仔落magnum一定溝死女啦

至於點解當時會落場參與占中同罷課咁激進?佢用簡體字解釋埋
原來係比一班黃屍暴徒強迫佢去占中同搞罷課 班黃屍欺凌乖學生真係好仆街 好彩你還有党啊 
第一次追到live
strong post leave name

btw 一千蚊出賣人格好可悲 以為做左無人知
第一次追到live
strong post leave name

btw 一千蚊出賣人格好可悲 以為做左無人知

一千咁少已經可以賣人格,真係垃圾中既垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞