[勁多圖, 有哂對話] 連登愛国PTGF逐個讚!

1001 回覆
6760 Like 52 Dislike
前黃屍巴打改邪歸正支持祖国做中国人,仲連user name都改埋
可可趣片 #102995 Wayne Man 而家改左名做「走數天王」 有咩意思呢

竟然鬧過慈母係黑社會 7警做野唔洗你教 

好彩最後都懸崖勒馬回歸祖国嘅懷抱,真係可歌可泣嘅動人故事 
睇哂咁多個
個個都係貪錢得啖笑
但估唔到有個kong u 絲真心愛國
我真係冇撚野講
原來咁多香港年輕人係弱智嘅
同佢地上埋同一個forum 真係好侮辱
個post咁多人留tg
竟然得一條假膠
真心膠當道
Live
要幾撚7笨先會SEND比人
個post咁多人留tg
竟然得一條假膠
真心膠當道

係連登咩人都申請到acc 多支那仔 愛國人士都唔出奇啊
下一位冇錯又係前黃屍,結實古朱力 #20140 Sai Wai Lam

見到咁多前黃屍棄暗投明真係令人感動 
睇哂咁多個
個個都係貪錢得啖笑
我真係冇撚野講

睇哂咁多個
個個都係貪錢得啖笑
我真係冇撚野講

hku大把人偏左
求下樓主你唔好post我出黎
我只係個窮學生見到出賣人格3個鐘就有1000蚊一時諗唔開
呢個post del post返高登算鳩數
真係9成9都黃絲 我屌你老母
睇哂咁多個
個個都係貪錢得啖笑
我真係冇撚野講

好想撚下D愛國撚
六個事主負皮
笑到仆街
繼續又係前黃屍,貌似黃之鋒mix Heidi Chu嘅佢
更曾經代表慕光英文書院帶頭搞罷課 現為太空大學學生 
smallPIGPIG #64947 Shumwa Shum Tommy

咁靚仔落magnum一定溝死女啦

至於點解當時會落場參與占中同罷課咁激進?佢用簡體字解釋埋
原來係比一班黃屍暴徒強迫佢去占中同搞罷課 班黃屍欺凌乖學生真係好仆街 好彩你還有党啊 

哇 好唔好意思呀
一千就出賣人格
推成世
得1個真心藍絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞