[勁多圖, 有哂對話] 連登愛国PTGF逐個讚!

1001 回覆
6760 Like 52 Dislike
第三位就係平時串柒柒,經常留言譴責反對派暴徒亂港嘅愛国會員 karen凱琳 #98386 Duo Li
但係又叫佢祖国做支那

仲要自打嘴巴添

蛇頭如果要請人嘅話不妨打比佢問下 但佢咁慘就唔好壓佢價喇
起碼都夠錢比佢叫雞去奶埋雞閪同中出隻雞啦 希望呢位烈士唔會變文員仔2.0

睇你點定義正常人,呢個真係哲學命題

你想我點

希望果十幾人冇屌鳩佢垃撚圾啦

嬲嬲豬唯有錄音屌老母 (註: 後面仲有其他人嘅更精彩錄音, 請耐心等候)
不過見你7.1走左兩轉都冇錢收又比警察叔叔抄牌就算啦
https://soundcloud.com/user-582593112/poor-karen
聽完錄音仲未完,用電話no. search下

呢d唔係中二病!只係28歲就看破紅塵,是否悲哀?

好型棍好撚勇武! 會唔會爆埋我樽架

而家自己就同廢中爭飯食

原來仲係龍友嚟,不過見佢post乜都係冇人like 唯有幫佢分享下啦

嗨大左

本座玩fb唔洗你教 
個死肥條
樓主扮蛇頭扮得好似
樓主咁做真係唔岩, 一定要俾更多人知道你做錯野
跟住呢個就係要譴責嘅 唯愛西卡 #110524 L Lok
事後孔明躝出嚟馬後炮之餘,仲要講大話撚我狗 嫌錢少又做乜一早爭住留TG?

懶醒連「第5任特首」都講得出,google下都懶,仲衰撚過d師奶廢老

講到1999水蛇春咁長都唔知講緊乜鳩,仲夠膽搏加人工
其他蛇頭見到真係要考慮下應唔應該請佢
樓主扮蛇頭扮得好似

我堅架 不過之後好可能冇得再撈,所以先向度介紹番佢地比其他同行
Part Time Government Fans

仆街班戇鳩連自拍都肯
咁少自拍唔夠喉囉
大家都係中國人,洗唔洗做到咁絕
至於之前有巴打表示比蘋果日報影到正面果位四眼巴打,就係著名會員兼poly學生 城大正shitty

佢出名在經常會出席好多唔同嘅股東大會,但目的並唔係為左開會
而係去食西餅拎餅卡 真係好識慳 大家要學下佢喇
但其實蘋果影到果個並唔係佢黎 呢個先係真正嘅 城大正shitty #34621 Peter Lau
蛇頭下次請人開工果陣唔好撈亂

得罪講句,佢個樣粗獷過下面果位巴打好多
愛國者導彈
至於比蘋果日報影到嘅四眼巴打,真身其實係 DI大JJason #27058 Kamleong Lo Paul

原來呢位巴打唔單止曾經係黃屍,遣責過祖国口舌TVB

更試過親身到現場參與占中 仲獲黃屍家人支持!

好彩最終都可以有自己的思想,能夠分別是非
知道以前唔識諗,而家勇敢棄暗投明實在值得表揚
屌你老味,呃正皮,可撚恥

推撚爆佢
Ive仔真係自認賤過地底泥
真係垃圾黎

講事實姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞