[勁多圖, 有哂對話] 連登愛国PTGF逐個讚!

1001 回覆
6760 Like 52 Dislike
求中庸之道絲打pm me, 我願意出$1500

我出多100
屌啲女堅得
點解個個絲打都靚女

而個個巴打都中幅射咁撚樣

一語道破
好正呀
一夜成名
三點三扮工巴打 #120500 Augustine AY
d憤青呃人好賤 都係愛国最高尚

-----------------------------------------------
高快強 #103442 Michael Wong

-----------------------------------------------
大家都會有點痛苦 #56586
好撚正 點解唔做雞 搵得仲多啦
真係可憐 1000蚊就可以撚狗 抵玩
無眼睇
連後生都咁
一千蚊係咪咁難搵呀
求其搵份工雙糧都起碼萬幾啦

講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個男仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

你收皮啦,咁易就比你check 到果到係邊度,咁d 警局駛鬼用咁多錢換電腦? 仲話要計角度,
你計完果我都happy 完啦下話,仲有你話咩check ip, 我用proxy, 無界唔得呀
唔好咁天真啦,你唔比我係上水影完返香港果邊先上網post ? 小學雞都冇你咁on9 啦

真心膠唔係問題,但竟然咁多正評真係...

on9 仔

仆你個街 一萬蚊包半個月 實實插到佢變翻黃絲
最愛杯麵 #123610 chu siu ching
往年嘅七一愛国遊行已經好想去

老乾媽辣椒醬 #89773 Mark Lau

Devinboo #54190 已改名 Stew-iwnl-
屌夜媽媽笑到仆街 聽日仲要早起
果堆巴打真係睇壞眼
香港仲想諗住靠呢班垃圾返身,都係算把啦
之前仲笑支那廢老出嚟遊行 原來自己都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞