[勁多圖, 有哂對話] 連登愛国PTGF逐個讚!

1001 回覆
6760 Like 52 Dislike
古語有云:「波台手足係最愛国嘅!」有波台手足出左黎愛国就緊係要讚下啦
收規華 #32181 Marco Lee
以為佢26歲仔月入47k,原來只係20歲

愛国理由仲答得好好,簡直係中国人嘅典範 ching ho ball

原來又係前黃屍洗心革面加入祖国嘅大家庭,實在值得讚揚

睇咁耐得一位波台手足 重要係賭波撚
証明波台>>cc台啦

咁都可以打飛機 知唔知醜
戀愛了
遲d整番個icon全集,一次過表揚會唔會好d?
求Charmaine Nam messager張大圖
Devinboo 嗰頭做乜撚野
古語有云:「波台手足係最愛国嘅!」有波台手足出左黎愛国就緊係要讚下啦
收規華 #32181 Marco Lee
以為佢26歲仔月入47k,原來只係20歲

愛国理由仲答得好好,簡直係中国人嘅典範 ching ho ball

原來又係前黃屍洗心革面加入祖国嘅大家庭,實在值得讚揚

睇咁耐得一位波台手足 重要係賭波撚
証明波台>>cc台啦

咁都可以打飛機 知唔知醜

恩尼C達 #37493 已經係另一隻波台ching啦
就爆post

好gfable
係波波細左d
痴撚線究竟有幾多個人

香港既未來
繼續撚
留名大笑
好撚正呀d女
wadiu
紅七喜 #108473 Tommy Lee
將來應該會係個好老師,教国民教育

-----------------------------------------------
一風堂赤丸 #8000
改邪歸正

-----------------------------------------------
大碌勁男優 #51592 Wang Ma
第一個肥仔已經笑撚到仆街
btw樓主下次仲搞唔搞,想參加遊行啊

好gfable
係波波細左d

絲打等錢洗搵我啦
Sandies Cheung

Devinboo #54190 已改名 Stew-iwnl-

油頭毒撚樣
強帖留名
巴打"羅家藤鷹"

你現在被冊封為
連登五絕-----撚狗王

你招撚狗棒法真係出神入化

輕輕一推
撚狗post必推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞