[勁多圖, 有哂對話] 連登愛国PTGF逐個讚!

1001 回覆
6760 Like 52 Dislike
另一位波台ching,讀緊hku engine嘅 恩尼C達 #37493 kong kwok chung Donald
相信就係蘋果日報所講,向屯門出黎連車費都蝕埋果位巴打 仲叫左阿媽出嚟
希望蛇頭見到,下次會關愛下呢位可憐書生,好等佢體驗愛国情懷啦 

邊個唔愛国嘅同我躝出嚟 
放晒上黎樓主會唔會犯晒法?

其實犯左咩法

咁蔣仔死左10世啦
青史留名
放晒上黎樓主會唔會犯晒法?

其實犯左咩法

一定冇犯法
黃絲得啖笑
下一位就係想對中国表達敬意嘅 流血不流淚 #119357 Curtis Yeung
繁榮安定

五好咁講,最後機會! 

原來又係支持過占中,而家改過自新嘅愛国少年,相信国家好快會有重要任務比佢
愛國同志們
辛苦了

不如搵埋佢地間中學
再放上去佢地既facebook學校secret
令到更多黃屍,廢青迷途知返
加入我地愛國愛黨愛香港既陣營
10個ptgf偷偷負皮
樓主,f5制爛喇
有冇人放去大典
下位愛国巴打係 我很妖 #115560 Gabriel Lau 又係叫埋朋友一齊黎
睇落年紀唔輕,依然充滿住愛国嘅熱血 但係愛国又洗咩怕上鏡喎 
呢個世界有錢真係萬能,一千蚊就可以買起某啲人嘅人格同尊嚴!
369 xN
呢班人出賣香港 幫中共食屎 讀大學都咁撚戇鳩 究竟有冇腦有冇思考能力架?????????????
追到live
香港人不嬲都係勝利球迷就一早都知
同埋每個人都有個價
但屌你 $1000就買得起你良知同人格
洗唔洗做到咁cheap 真係等個一千蚊開飯咩
科大 港大學生喎
我出兩千
個班友可唔可以幫我奶鞋底
樓主個個開晒file又起底咁有心機 痴線
Lm
留名
留名
另一位波台ching,讀緊hku engine嘅 恩尼C達 #37493 kong kwok chung Donald
相信就係蘋果日報所講,向屯門出黎連車費都蝕埋果位巴打 仲叫左阿媽出嚟
希望蛇頭見到,下次會關愛下呢位可憐書生,好等佢體驗愛国情懷啦 

邊個唔愛国嘅同我躝出嚟 

賓仔樣
正評直線上看升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞