我兩個老婆都比綠帽我戴(有相)

1001 回覆
62 Like 1982 Dislike
睇醫生
求佢老母咩,方法講到口臭
咪睇醫生,見counsellor,
睇下佢自己個人仲有冇得救囉
係佢唔滿意之嘛,咁咪繼續冇得救囉
接受唔到埋即係要分開囉,你唔分埋等於一係佢無出軌,一係你接受到囉 你自己諗清楚先
至於方法,喺「女人係雞係公廁」既連登都咁多人叫你搵社工同醫生,你有無聽先?
咁你有無同佢講你咩計劃,有無商量過?係呢度同你講嘢已經知同你根本就傾唔到偈,傾偈係雙方有唔同意見交流,你平時咁自我中心,千錯萬錯都唔係你錯,淨係要人哋聽晒你講嗰啲唔算係傾偈,

你女朋友唔同其他人傾下偈一定會抑鬱病發作,佢對住你呢個控制狂一定好大壓力,咁當佢出咗軌,咁點?你要諗係之後點處理,你係咁jer住呢樣嘢都無用㗎,你一係就同佢分手啫,你又唔分手又一直jer住唔肯放過佢你想點樣?你叫佢搭時光機返去唔好同人傾偈囉!

你依家要諗係原唔原諒佢,之後點修補關係或者分開,唔好再jer住佢出唔出軌,男人老狗成個怨婦咁,就算佢真係出軌唔啱都好,你都要負好大責任點解你身邊嗰個人要咁做!
同埋你條女好正常

講真如果你出事,好話唔好聽,
好似之前地盤意外啲傷者咁,佢同個女點生活?
你話自己揸車搵食,
有冇諗過揸車有交通意外好common,人地撞架車過你度你都即刻訓醫院啦
小生意又唔穩陣,
佢梗係一定要返住工啦
即係有啦
佢連婚都無結… 何來離
你唔好咁盟塞啦
女仔個個都搵人呻架啦
咁佢都需要情緒支援㗎嘛
佢又唔係話你殺人放火叫人哋唔好同你講嘢
小學雞咩
樓主老婆技巧係幾好
本身都覺得你精神虐待個女人,有質疑過你家暴佢
宜加更加確信,個女仔唔止俾你精神虐待
仲加埋肉體虐待,所以想逃離你

咁嘅話,佢唔理係正確做法,而且
個女人出軌都無任何錯

不論理性思考/感性思考去睇呢件事,
佢出軌都無任何野需要譴責
希望佢真係有出軌

千祈唔好咁傻,剩係搵人呻完就算
唔出軌,都要搵方法帶埋小朋友離開呢個男人
都話你哋未係夫妻囉
你唔撚娶人就唔好叫人老婆
你on9?
樓主 不要放棄自己,雖然你太清純,不過要提醒你,上班基本上都是心術不正、心理壓力大、長期抱怨,隨時有精神病。開心一點就行,沒有任何一件事是絕對、沒有任何一段愛情是永恆、沒有任何公義是絕對和必要!一街年輕人都是食tvb 毒奶長大,心術不正、利己主義和自我中心的人,這種人多數是漢奸和反對自己國家的無恥之徒!希望你不要期待連登會因你一時衝動,而給你一個解決方法!最有可能你是自爆和分手,放心大把大把狗公排隊,準備still high
佢成日都話愛一個人唔會愛一世
佢唔信愛情 同佢本身經歷有關
佢最需要人幫嘅時候 嗰陣我喺佢身邊

佢曾經有個病 我都對佢不離不棄
點解佢要咁樣對我?

我知佢個病係唔逼得
但係佢嘅性格唔迫係唔會講出真心話

除咗分開 我都唔識點同佢相處落去

誠實豆沙包:
我知佢有病唔逼得
但係我想聽佢真心話
我嘅需要比佢重要
所以我照逼佢
罔顧佢心靈健康想滿足自己嘅願望
總之就分開啦
笑撚死我
我想問樓主偉大咗去邊哪來的自信

一個唔相信愛情嘅人都願意無名無份幫佢生女湊女,
硬係要話邊個無私都係條女啦下話?

樓主成個心態係當抑鬱症病人係賣剩蔗
佢肯要已經蝕晒底咁
我自己伴侶都曾經抑鬱症
所以知道要有幾大決心去愛護一個咁嘅人,
要無條件地包容佢幾多情緒,
去到好多位要將自己感受擺埋一邊

所以而家見到樓主呢啲完全相反嘅仆街簡直想嘔
你冇咁既決心就都係快啲放手罷啦

同埋成日話冇辦法所以要逼,咁我想問而家個成效係點?
你逼完係咪解決問題相親相愛呀?
唔係丫嘛,咁即係個方法又難睇又唔掂啦
仲死撐係冇做錯

搞唔掂就去搵專業人士幫啦
唔識處理可能唔係你問題,但搞唔掂仲死要面,唔肯面對失敗
用埋自己啲錯嘅心態,錯嘅方法,
睇住件事越搞越衰都唔肯搵人幫就係你問題
你有鬼反省咩

你嘅反省只係加強自己嘅錯誤認知,覺得自己冇錯,所有行為都係因為女方犯錯而做嘅 reaction,而女方犯嘅錯係冇實質証據只係你自己嘅個人憶惻
你有好晒計劃,咁你有冇畀佢參與計劃,定係你就咁掉你個計劃出嚟然後要佢跟?

追晒 post ,你呢個人根本唔係要人同你傾,係要人認同你,冇轉彎嘅餘地。正常人對多你幾次都根本唔想同你「傾」
佢做咩我咪做返同樣既野 比佢感受下
要反盾果個係佢 我而家都唔想理佢
出去同人理下我合夥搞果檔生意好過
成日對住佢人都癲
佢都講左咁多啦 我咪同佢一樣比佢感受下囉
佢可以選擇唔生 佢都有咁諗過
我無唔比佢返工喎 佢咪返個夠囉
最好出左去唔好返黎
所以我咪試黎搵方法
佢無所謂喎

得你控制狂覺得唔得炸,仲要雙重標準
大家叫你睇醫生,搵社工,搵心理治療

咁你做咗未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞