我兩個老婆都比綠帽我戴(有相)

1001 回覆
62 Like 1982 Dislike
指責另一半出軌係俾緊佢一個好大嘅罪名,如果你尊重個關係就應該有硬證據先好講
佢個心態係,首先想像左個老婆出軌,咁就變到好似自己做乜嘢都係啱。
連出軌呢樣嘢都冇證據,之後就合理化晒自己所有行為。
乜都係人哋逼佢,又唔諗吓自己逼到人哋點。
笑死
好,你留低佢聯絡電話
咁你快啲公開,你po一張正面相就自然有人起到底搵你女友同幫佢
咁你搵到佢之後會點?

英國警察唔係香港班狗咁,佢地對性暴力係零容忍架
你唔係陳同佳
樓主其實你有心理陰影,而家喺到鑽緊牛角尖,不停搵證據入佢做有罪推論。你條女有無諗住出軌唔係重點,重點係你睇唔清件事,你俾個情景trap住咗。

你需要嘅唔係上連登嚟defend你自己,而係去搵counselor 傾偈。
你當搵朋友訴苦咁就得,唔駛覺得自己有問題,
你人在異鄉又唔想放負畀朋友,將舊情緒垃圾掉畀counselor都好正常,係咪?
Counselor會幫你,你唔好留喺到啦。

佢個腦淨係得出軌出軌出軌,同佢講乜都係loop返去出軌
你叫條女點同佢講嘢
我唔係唔願結婚 佢對我都不忠 點結?
佢對我果part 我好多都無講
點解你地唔會問下佢點對我?
放左就無得返轉頭 你真係會打比佢?
我唔驚 佢肯面對面咁傾 真係幫到件事
我放有咩所謂
我地未結 問題係結左佢都係咁 我就仆街
我唔想放手 我係呢段關係 我都付出左好多

佢好清楚
佢走唔到既 你有本事就搵佢

我唔會自殺 係都會攬炒
你地連登咁多人可以起底咁本事
我都想睇下得一張相你地可以點

時間一到佢都唔講 我自然會留底佢既一切
你都付出咗咁多唔差在搵個counselor/therapist傾傾啦
成日問「咁我可以點」,你去搵個專業人士問下啦
係咩 咁無正面相就幫唔到啦 係咪?
邊度有性暴力?
我唔係有精神病 係同會相處有問題
佢唔肯溝通
你夠膽講你冇打佢咩
同你講la 殺人係走唔甩架係英國
好快會講更多
我會呀,放出嚟啦。
幫佢搵埋社工又點話。
首先人哋冇對你不忠你亦都冇證據,同埋生仔前你覺得佢對你不忠咩?
佢應該結完先生。
唔係或者, 係你而家好有問題, 你需要搵醫生去診療你既心理問題, 家庭問題亦要搵專業人仕調解.

你根本無任何選擇俾你女友, 佢唔聽話, 你就認為佢背叛你同出軌, 要搵証據爆佢大鑊; 佢怕左你, 唔同你傾唔再愛你, 你只得一條路俾佢, 就係毁滅佢, 你咁都無問題?

你前妻俾你既陰影唔關你現任時, 但你搵緊佢做代罪羔羊.

唔洗用疑問句問我, 你有心解決自己既問題的話, 你唔係咩都要拖埋條女落水, 佢有佢問題, 但佢無係度講佢諗法, 我唔會對佢作過多猜測.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞