我兩個老婆都比綠帽我戴(有相)

1001 回覆
62 Like 1982 Dislike
我諗無人唔驚老婆出去偷食
佢係有野收埋我先做出咁既行為
我唔係唔想去解決 佢咩都唔同我講
去搵其他人傾 仲要del msg
我只可以會搵果條友老婆 講佢d衰嘢比佢老婆知
到時就一天都光晒
咁講 我咩都唔做 由得佢出軌?
佢地同一間公司 有咩唔可以大方咁傾
小朋友我唔會放棄
佢老母老豆都唔認同佢同人行得咁埋
咁都係我錯?
我湊返 佢唔搞咁多野 我地本來好地地
佢再係咁 我就出 等其他人知佢做過d咩
同埋無人敢埋佢單

我唔想咁做 係佢回避唔傾 我先出咁既方法
點解無人話下溝我老婆果條友?
佢唔係處女啦⋯⋯
佢正正常常我會咁做?
王力宏佢自己出軌 而家係我老婆出軌喎?
佢諗野係唔成熟我知 我一直都同佢有晒計劃
佢係好隨性既女仔 所以我見佢既行為唔同左
一定係同出面人有野
佢有咁既諗法唔出奇
我唔係無聽你地講既野 但真係無可能無條件咁信
佢唔係第一次 我都希望佢無第二次
佢既表情行為都同上次發生既一樣
我點信?

問佢 佢一味唔講 唔回覆 無野
除左公開佢 我諗唔到咩方法停止佢出軌既行為

我唔怕 因為自真係想同埋係埋一齊
丑既係佢 唔係我
你可以話我係控制 但唔想鐘意既人出軌 咁都錯?
佢性格就係咁 唔迫佢 佢係唔會講心底話
係事實 咁我可以點做?
咩都得過且過?
佢偷食我都唔理?
有幾唔大方?
完全唔明你嘅邏輯,其實你知唔知兩公婆大家每日同過乜嘢人傾偈係唔需要交代?
你接觸下出邊啲人啦,正常人係唔會成日諗住自己老婆或者老公出去偷緊食。
你覺得佢有嘢收埋,係因為有好多人之常情唔會特登講出嚟嘅嘢你都想知。
同埋你呢啲咁嘅性格妒忌心重懷疑深重嘅人,只會逼到另外一半更加唔想同你講,我以前都有個男朋友好似你咁,果斷分手分。

你老婆正常交際你都仲要去煩鳩人哋老婆,根本係想嚇到你老婆身邊所有人都唔敢同佢做朋友。
佢冇出軌
係你錯
多謝你
點解佢唔可以傾先?
你仲要影你老婆上嚟,你覺得自己咁啱不如你自拍上嚟。
同埋我夠膽講你去咁樣對你老婆,只會更加多人可憐佢更加快識到第二個。
你根本喺度實現緊自己嘅幻想,本身冇去識第二個因為你嘅行為都會想走,同埋你咁黐線更加冇人可憐你。
個人品一樣
你唔係唔鍾意人出軌而係你唔鍾意人哋有交際。
而係你心目中認為所有交際都係出軌
我知 佢都知 佢都差唔多30
佢好想我同佢結婚 但係搞成咁 我都無晒信心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞