我兩個老婆都比綠帽我戴(有相)

1001 回覆
62 Like 1982 Dislike
我唔會比佢囉走個女
唔比佢返工一次咋
唔會囉 佢都有打我啦
樓主好撚恐怖。。。
其實你係咪完全唔覺自己有問題
自私到出汁
貪人入世未深諗住可以控制哂人地
仲要唔比人返工再加要財政獨立
講真你冇點對佢地好
所有野都係為左滿足你既控制慾

同埋點樣要post 人背面張相上黎?
係想威脅佢地定點
我有感
點解
樓主罪行:
1. 控制狂 唔比人返工
2. 度縮 唔比人返工仲要唔包哂家用 要財政獨立
3. 推卸責任 唔比哂家用賴女方話要自己獨立
4. 自私 利用生仔去綑綁女方
5. 妄想症 冇證據純粹係感覺女方有出軌
6. 裙腳仔 原來要老婆屈就同奶奶住 仲要奶奶唔做家務
7. 自卑 選擇女方原因係因為對方睇落入世未深諗住易於控制

歡迎再加
好多男人都會咁樣做 用小朋友箍住另外一半
我冇唔愛個小朋友 我都有努力搵錢盡做爸爸嘅責任
check佢係因為佢同其他人傾密偈
佢身無屎洗咩收收埋埋
我出相係估果條友有睇連登
佢見過我老婆個樣係點
我已經估到晒佢哋有嘢 唔好俾我搵到證據
我唔係第一次警告佢 我知佢老婆係邊度返工
搵唔到咩証據
搵到先講啦
屌你
8. 唔尊重女方同個仔私隱 懷疑佢想威脅老婆仔女被起底 (因為唔明點解要影人背面post 上黎?係咪想公審?
你真係恐怖情人黎
有病睇醫生啦好嗎
跟住你 定 係跟住 你mother

但你又唔做家務 ,你mother 又唔做家務

但又有把握照顧一個沒有母親在身邊嘅小朋友

打字前有冇諗清楚先打呀
咁去到外國同呀媽一齊住有咩問題?
樓主好似睇唔明你段野
成個reply水過鴨背feel
但睇死你又唔撚做家務 老母又等人服侍呢
唔係你老婆又會呻
好多男人都會咁樣做

又學成龍想拖全世界男人落水?大把男人知自己唔啱做family man會不婚不生,有責任感過你好多
唔係要係床見到先做野呀嘛?
pin
你無咁大個頭戴咁大頂帽,最後咪離婚,仲要就黎離兩次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞