我兩個老婆都比綠帽我戴(有相)

1001 回覆
62 Like 1982 Dislike
可憐人必有可恨處呢家嘢,有時真係要食下屎先明
對住果啲賣慘嘅人真係唔好一嚟就愛心爆法呀
唔係
你條垃圾係對自己無信心先做control freak
一係你哋根本唔啱 你無真係關心過任何人
所以你都係自己一個反省下你究竟有咩問題啦
樓主唔會想分手的,因為分手對佢黎講等於自己輸左,失去左控制權。而佢想要既解決方法,應該係想諗計綁住條女,等條女死心塌地咁跟係佢身邊。

Btw,如果樓主唔係以上想法,係真心想同條女修補關係既話,建議你科普下抑鬱症學下點同抑鬱症人士相處先,同埋自己都去睇一睇醫生好d
我懷疑佢殺鬼左前妻同個仔先移民外國,因為追post睇到佢話唔可以返香港,我諗就算香港乜都賣晒同有仇家債主等佢都好,移民後點都講唔出「我唔可以返香港」呢句野
追哂成個post淨係知條友極度危險人物同心理唔正常,而且係咁諗住將行動升級
9估可能唔肯俾膳養費俾法庭追數姐
其實好多人係有過情傷

但如果識咗無耐就強調自己受情傷果啲,
真係10個有8個都有問題

係做朋友都有問題果種
咁又應該未去到咁癲
喺香港殺左人再毁屍滅跡唔係咁易
除非係果班特權人士
我點解會唔可以否定我冇全心全意愛過佢
佢嗰陣時有個病 係我喺醫院帶返佢出嚟
佢最低潮嘅時候 我同佢走過咗
我亦都唔嫌棄佢之前發生過嘅事

冇同佢結婚係因為話遲啲先 佢都同意
之後有咗 其實我都想同佢結婚
不過就發生咗佢前男友嘅事
所以先至急急腳去外國
打算重新開始

點知嚟咗兩年唔夠 又重蹈覆轍
佢嘅行為根本就同之前前男友嗰陣時一樣
反應 語氣 行為 都同上一次同佢男朋友藕斷絲連一樣
你叫我點樣信佢?
佢琴晚同我講咗個真相
到而家我都係半信半疑
但係個真相係點都好 佢唔應該將屋企嘅嘢講比人聽
有啲咩唔係應該兩公婆有商有量咩?

佢係想走 尋晚亦都傾咗一陣
我哋喺呢邊買咗樓 我同佢講
佢繼續留低喺度住 我搬去新屋嗰邊
你都識講冇證冇據我邊度有家暴?
食花生你哋就叻

你根本無幫過件事
點放? 我係呢段關係都付出左好多
我都放棄左好多野
佢未30 我係不低過35 咁有咩關係
佢同屋企人關係都好一般 如果唔係點解佢唔一走了之?
佢自己都死要面 逞強 佢不斷成日都話要靠自己
呢個係佢既性格 佢既信念
佢都有難頂既一面 你地又明白?
係我選擇 我明 所以我想開開心心係埋一齊就好
佢真係由一個MK妹 到而家真係算一個合格既媽媽
可能 大家都好冇癮
所有嘢都有選擇 佢都可以走
不過我一定會搵到佢
走左既咪走囉 我一定搵到佢地
我好清楚我想點 但係佢唔知自己想點
佢係一個好無計劃既人
佢唔會諗將來 但日日都有怨氣
仲要收埋 咁可以點?
係佢既行為令我行呢一步
佢唔收埋 有咩一齊面對唔好咩?
點解要分開?我付出既咪無晒?
係嫁 過唔過到呢關都成問題
佢都有自私既時候 我暫時唔想講更多
睇埋今晚先
心寒果個係我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞