我兩個老婆都比綠帽我戴(有相)

1001 回覆
62 Like 1982 Dislike
警世文 女人對佢咁好真係冇撚用
前妻同我生咗件 後尾發現咗佢比帽我戴
男人老狗都費事同佢爭個小朋友

後來同呢個喺埋一齊 貪佢入世未深
雖然有少少MK味 諗住搞大咗佢個肚就走唔甩啦
經過上一次嘅教訓 老閪都唔會同佢結婚住
好衰唔衰比我發現佢同個前度藕斷絲連
好啦 為免夜長夢多 到個BB出咗世
諗住夾佢兩母子地去外國就一天都光晒
冇人冇物重新開始 點知個惡夢就開始嚟

識佢嗰陣時都知佢鍾意飲酒 平時屋企佢都會一晚飲幾罐
嗰陣時為咗溝佢都飲唔少
佢返咗果份死人工之後 收工就約同事去飲嘢
返咗工唔夠一排就係咁約唔同既同事飲嘢
話就話次次叫埋我出嚟 比信心保證我
全程喺度講公司嘢要我戇鳩鳩坐喺度
都係想我嫌悶跟住唔會跟出黎
後尾真係忍唔住當面屌鳩佢
順便喺佢同事面前俾說話佢聽 收斂咗一排

都算 後尾比我check到佢電話有同某個同事係咁傾計 仲要delete message 開頭佢唔認
俾我Chok多兩Chok就改口話驚我懷疑同亂諗
你真係當我戇鳩嫁喎

但係冇計 我真係好愛呢個女人
嘈左幾鑊之後 唯有出人釘人戰術
管接管送 諗住可以令佢死咗條心
點知更離譜嘅嘢就再次出現
有一次check佢電話比我發現咗 用其他app不斷傾偈
仲要校有時間限制 好地地做咩要教時間毁滅訊息先?
後尾我唔比佢返工
再扮佢send訊息俾嗰條友
可惜搵唔到咩証據

問心嗰句 我對佢都唔叫差 財政獨立 唔使佢交租
我諗住搵多啲將來大家有好既生活
前門種樹 後門放火 真係搞唔掂

各位巴/絲打 除咗分開/派返頂帽比佢
仲有冇啲咩方法可以解決?

正評 - 繼續愛佢當咩事都冇發生過 再諗結婚
負評 - 繼續抽絲剝繭 搵出証據

有陣時望住佢兩母女真係唔知點做好
出啲閃卡先
派返帽俾佢,打和啦
經濟制裁
咁點呀
堂堂男人三十幾歲知道自己戴帽仲要諗住戴到入棺材
你都幾好笑
中出即飛 再返來香港
母子都唔要
比我知道實去你葬禮仲大聲笑你仲戴帽
戴多六十年啦
唔差在戴多一次

帽子戲法啦傻仔
你生出黎就係天生戴綠帽嘅
死變態娶隻雞返黎
成件事係樓主自己on9喎
如果你真係咁愛佢 不如冷靜同佢傾 究竟係咩問題 係你對唔夠好 定 佢好想比其他人屌

就算困得住佢個身 留唔住佢個心 佢想走嘅話唔好留佢
女人自覺要依賴你 無左你唔得 先會留得住佢個心
走啦唔好浪費自己時間
你仲諗咩姐
緊係攤牌分手啦 仲等自己帶多幾頂先分?
你就蠢蠢地
雞全部都係雞
明知係雞都仲打算娶 試下驗下性病先
返咗工唔夠一排就係咁約唔同既同事飲嘢
係個好識social嘅女人,樓主有福了
樓豬直情係on9喇
條女賤格
不過你都好撚癲
知佢格臭仲諗住搞大佢個肚
又控制晒所有野
就咁睇都覺得好control freak
樓豬好癲好恐怖
mk妹又喜歡隊酒,
老老實實係危險物種來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞