我兩個老婆都比綠帽我戴(有相)

1001 回覆
62 Like 1982 Dislike
我點撚解要幫手
你條女同埋個仔聽日比你分屍又關我事咩
連登咪又多咗花生食
認真 有冇移英撚放上fb搵下樓主女朋友
睇落樓主條癲佬會打佢咁
一個後生女人喺外國自己帶住個小朋友未必夠勇氣走佬
因為講完都無用
想帶樓主認識下自己既朋友,樓主當住班朋友面前鬧自己
同男人講野?勾佬
返工?勾佬
出街?勾佬
建議你睇壞男人的紅藥丸法則呢本書,會救到你,認清女人本質,如果唔係只會歷史不斷重演!
追下post啦 妄想症樓主撚到你應一應
睇到樓主第二段開頭果part已經100%肯定樓主係白卡+200%仆街人渣
究竟要幾變態先會自己嘅妻女前面行路 自己陰陰嘴喺身後影相 諗住今次仲唔爆你大鑊
果個你個女嚟㗎 得幾歲咋 佢有咩錯?我估你癲起上嚟虐兒都無出奇呀
個小朋友嘅童年究竟幾慘相比之下佢同前妻個仔都算係因禍得福
推 有冇巴絲幫幫手
樓主唔係一個好老公、好男友
甚至係一個恐怖情人
所以條條女都想走
樓主揀啲女唔夠獨立,依賴性強
所以就算想飛樓主,都採用騎牛搵馬嘅方法
咁自然會派帽先,等認定第三者可以取代樓主再走
想負皮,但驚樓主以為負皮嘅人係同意緊你#0句statement
特登留言想提吓樓主,負皮嘅人應該都係想負皮你本人呀

個個屌你叫你睇輔導你都堅持己見,自我中心到
你女朋友放低香港一切無名無份跟你去外國,仲要有你咁嘅精神折磨,真係好不幸
希望你早日放過你女朋友
樓主女朋友快撚啲報警拉撚左條癲佬啦屌
係外國家暴一定拉緊
樓主有心理問題, 當然佢所作所為唔叫正常, 但若想幫佢女朋友同個小朋友, 唯有叫佢去睇心理醫生.

佢根本已經無俾法釋懷又唔冷靜, 係擔心佢再衝動會傷害其他人...
痴線佬未有證據就貼相公審自己老婆
證明左你人格有問題 日常生活應該更癲
樓主老婆如果你見到未出軌唔緊要
快快出去食多d洋腸咩腸 食曬所有同事
見下出面幾多正貨
帶埋個女走 分佢身家
等佢焗住返香港娶大陸雞
呢d自卑控制狂男人喺唔配有好下場
on9, 你唔識自己俾佢睇?
快啲添呀,等佢睇清楚你個控制狂
基本social都變咗偷食
白卡樓主
你睇下你自己講咩,又恐嚇又控制狂,邊個敢同你開心見誠咁講嘢
睇醫生啦
睇完仲會走去同你個癲佬傾
比你禁錮點算
係愛佢就放手啦去睇返個醫生
都冇結婚老婆都唔係
希望佢快快趣趣放過人
想我改?但你勾佬
咁只會傷害到自己何必呢? 上一段都得點解今次唔得,出面大把好嘅,單身亦唔錯,點解要愛一個唔愛你,你可以睇得幾耐幾多次,你有兩個選擇比較好,1. 各有各玩,大家識返屋企就得 2. 你同佢移去一個陌生地方,咁佢有一排會好好哋,其實無意義,只係呃住你自己...
你個名好正btw
咁你睇咗醫生或者clinical psychologist先
其實一開始有諗過係假膠或者晴報自編自導
但之後啲對答就100%白卡confirmed
你搵咗醫生未?
社工同心理輔導成日處理呢啲家庭失和問題,你話自己有心解決,咁你同咗佢地傾未?

https://chatpoint.org.hk/
呢個po發現都有幾多男人係幾撚痴線
同你講鍾意個家 想要細路仔啲人或者係咁講自己感情吃苦 上一個好差真係要小心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞