我兩個老婆都比綠帽我戴(有相)

1001 回覆
62 Like 1982 Dislike
我都想佢睇到呢個post 希望佢可以好好地同我傾吓
佢如果真係冇出軌 我係可以完完全全咁冷靜同佢傾
但係如果佢真係出軌 我唔會令佢好過

我唔會講我冇錯 但係佢唔肯同我傾 我真係咩都做唔到
我日日努力搵錢 都係想比好嘅生活佢哋
佢係唔係想搵人埋單 佢自己好清楚
佢嘅嘢我唔想講太多

我想你只係想搵辦法解決我哋之間嘅矛盾
一早預咗會俾人鬧

都係果句 唔好俾我知道佢做咗啲咩背叛我嘅事
我會喺度公開佢嘅一切
到時除咗我 冇人會咁埋佢呢張單
首先就唔係好古怪。
另外你真係驚喎,佢有定冇你都係驚㗎喇,唔驚你就唔會屌鳩佢啦,同埋你要佢生仔諗住鎖住人哋,咁而家呢?
根本你所有決定同埋諗法都係錯。
根本無人迫你,一切係你自己嘅決定

你無被任何人迫,
你根本好自由,
你另一半反而就黎比你迫死
仲有嘅就係而家signal好多人都係每日燒毁晒啲嘢。
我老公有個以前嘅同事阿姐嚟嘅,同我老公傾偈,隔一日啲訊息都冇晒。
我同我有啲朋友都係咁。

唔通咁樣就代表有路咩黐線。
都幾撚痴線
講緊樓豬
因為佢根本唔愛佢嘅細路,佢既細路對佢黎講只係用嚟綁住另一半既工具佢自己都好清楚架,所以之後佢都係完全冇回應過你問佢關於小朋友嘅問題
就係呢啲人先最鍾意生仔佢唔會去諗自己會唔會毁咗個細路一生
初時以為假膠但愈睇愈心寒

樓主完全無視所有人叫佢睇醫生,一口咬定個同居女友 (如果唔想用「老婆」呢個字)出軌,明明無證據,果啲所謂text根本大把人都有呢個情況 仲幻想有人迫佢「行最後一步」…

如果樓主女友見到個post既話快啲帶埋小朋友走,就算要飛返香港搵娘家避下都好,真心覺得樓主已經痴左線 乜都聽唔入耳架喇,萬一發生咩事就一切都太遲
咁個細路點算?回應下我,佢係一舊死物定係垃圾嚟?點解你要咁樣對個細路?
單身一世都好過對住你條仆街,講到結婚係恩賜咁,講真你呢啲咁撚變態既人就算求婚對方都未必制啦
見左心理醫生先講啦
其實我都係
有啲朋友鐘意較自動del,純粹對方想保護自己私隱
根本唔代表乜野
仲瀨人永遠都係人哋錯,唔會係你錯你narcissist嚟?
雖然恐怖情人樓主係好有問題 處理手法嚇撚死人
但我好奇想睇下係咩人會同樓主生埋個女
支持樓主出更加多既圖 要出埋樣thanks
師兄,放過人放過自己la
你睇下你似乜
去外國就係要自由要chill
你而家好似控制狂上身咁
做錯晒la, 唔好影衰香港人la
開口埋口都淨係識講埋單埋單咩年代呀嫁着你或姐做你仔女真係慘撚過食屎
算鳩數吧啦你
根本係自我實現預言
條女退讓咗咁多步
你都仲覺得人哋出軌嘅
咁我寧願條女真係出軌算
佢唔出軌係怕你斬死佢咋

你係冇得救
等你斬死條女嘅新聞吧

想找處女就去幼稚園啦!
有次我分手就搵後生女仔,介意
想要d’正常少少
有冇發覺佢冇回應過你關於佢個細路既問題?佢既細路對佢嚟講只係工具嚟咋
信我,就算個細路死撚左佢都唔會傷心,佢只會想睇個女人崩潰
睇醫生啦narcissist不過我都知narcissist係絕對唔會睇醫生因為narcissist係冇自知之明
睇呢個po都feel到
成件王力宏2.0咁
分手就搵 黑人啦!其實條狗公都係想幫你老婆塊閪 清下老泥和massages, 港女貪便宜 貪錢 和包包,港女思想都停留18歲,無所謂啦!你都過左人生一半,你每次奶塊閪時 都可以想像一下其他人一起奶過!
如果女不是親生,有機會離婚溝個女
都世界末日啦!大哥 !無所謂啦香港人、你都知道香港人就係一班留馬車! 可不可以留contact ,幫你老婆奶閪
佢句句都係話其他人錯一句自我反省既野都冇癲撚到
仲有佢得唔到或者控制唔到就想毁滅,完全係典型narcissist既特徵
我開始懷疑樓主會困住兩母女係地牢
樓主 不要放棄自己,雖然你太清純,不過要提醒你,上班基本上都是心術不正、心理壓力大、長期抱怨,隨時有精神病。開心一點就行,沒有任何一件事是絕對、沒有任何一段愛情是永恆、沒有任何公義是絕對和必要!一街年輕人都是食tvb 毒奶長大,心術不正、利己主義和自我中心的人,這種人多數是漢奸和反對自己國家的無恥之徒!希望你不要期待連登會因你一時衝動,而給你一個解決方法!最有可能你是自爆和分手,放心大把大把狗公排隊,準備still high
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞