我兩個老婆都比綠帽我戴(有相)

1001 回覆
62 Like 1982 Dislike
我有返d年紀嫁啦 唔MK囉
佢都唔算出去玩 不過係有d故事啫
諗住佢經過左咁多野 都會識諗
點知……
我唔覺幼稚喎 如果唔係有咩方法?
我對佢好好
所以你想點 繼續付出跟著輸多D? 不如你轉埋層樓個名俾佢all in
無 不過係容易躁
你內心好醜陋
你果兩個老婆都feel 到啦
我無害人害物 心知個女人野性難馴
用個小朋友綁住佢 有咩問題?
而家係佢比綠帽我戴
我都冇諗住唔要佢兩母子
我都有錯?
我無講我無錯 只係想搵解決方法
可能
我都有忍佢d脾氣
香港人
覺 咁可以點做
我都唔知 佢又唔係好多出聲 一問就話唔想講
其實佢都唔MK得晒 佢屋企都有啲錢
老婆唔索你要啦
咁我又無話要鎖佢唔比佢出街
其實呢度每一個話你control freak都無講錯
咪就係用搞大人個肚綁住人,夾人去外國,唔俾人返工.....
而家養狗呀?管得越多就越乖咩
呢啲全部係痴線+只會反效果,逼到佢要搵外來社交唞氣

仲係咁話睇你點睇,咪就係大部份人睇都覺得癡撚線唔可以接受
social開嘅mk妹更加唔會接受囉
你根本係應該揀返個一樣係control freak,互相監察互相綑綁先會頂得順
mk妹甚至正常人你都唔好諗,只會又走多個
個小朋友係我嫁
樓主我覺得你個自私嘅問題同其他人唔同
係你對自己親生骨肉自私

係公司對同事自私,係段婚姻對另一半自私
最多咪份工做唔長得罪成村人,又或者同另一半離婚

同你對小朋友自私係兩件事,如果你係一個咁撚自私嘅人,一開始就唔應該做人老豆,你仲要揀咗做人老豆兩次,掉低自己小朋友兩次

有冇睇過新聞,養咗個仔十幾年發現唔係親生,都會唔捨得放手,你個人格係仆街到啲仔女係自己,為咗要對另一半報仇去放棄自己小朋友

唔該你唔好用係人都自私掩飾自己啲仆街行為
果一日啫 嘈到火庶眼
佢無講過唔愛我 我地都有做 有傾計
不過傾到某d話提 佢就會回避/唔出聲
一係就話你都唔明/唔想講
可以點?
見到忍唔到唔回覆,將生命當工具咁樣利用,你的孩子和屋企嘅螺絲批毫無分別,我強烈建議你這個原因不要同小朋友講,係你知好了,真的痴晒線
宣示主權姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞