我兩個老婆都比綠帽我戴(有相)

1001 回覆
62 Like 1982 Dislike
我哋都未結婚 就係打算 但係而家咁
點樣為之有危險性?
我之前嗰個控制狂前男友都好似你咁講嘢。
我無迫佢做唔情願既事 但係兩個人情感相處上
佢就迫到我行呢一步
係呀,我就係佢。
唔撚滿意就離婚,唔好搞咁多嘢。
絕對事實 我無老作
咁我就令多d人認識佢既一切
佢有咁既諗法唔出奇 佢當我傻仔
挽留就係俾多啲空間同埋自由度佢,如果唔係你只會逼走佢。
估到七八成又點會冇證據,冇證據證明係你自己幻想出嚟。
正常溝通之後就會嘈交,你就覺得係佢性格問題,點解你唔諗吓係咪你性格問題?
自己一個飲悶酒咪就係生活得唔開心囉,乜撚嘢不離不棄好撚巴閉?講到自己咁偉大有人叫你留低咩?
咪就係講咗俾你聽好多人都會delete message囉尤其是signal。
你不如幫下佢?
而家點啫?你唔滿意咪走囉。
我無唔承擔 而家相處好啲同屋住咁
佢唔同我講野 我都有同佢講 唔好成日講個女既野好唔好
講下我地 佢就唔出聲
你唔好同人結婚叫咩人老婆?拍拖分手好正常啫。
可能
你諗下自己有咩條件留住條女
亞男係外國最低等
我係女都溝件白腸做白人la
唔係外國人
你知就好,唔好再咁傻,放手啦
唔通咩都得過且過?佢出去偷食食到返屋企先理?

佢咩都唔想講 佢成日收埋自己又係我問題?

我無唔認我有衝動控制喎 但係佢死都唔想傾咁可以點?
咁你不如幫下佢地兩母女?
咁你幫手通知佢地
其實點解要同你傾?同你傾之後有衝動又控制。
你根本冇證據就已經認定人哋偷食,根本就精神病。
同一個精神病嘅人有咩好講?問題全部出自你身上,有乜意見可以幫你?
想挽留嘅咪同你女朋友道歉之後改過囉。
唔係美國 唔好咁緊張
放你女朋友電話同聯絡方式上嚟囉,我幫你聯絡佢。
叫佢報警同埋搵社工幫手。
佢哋婆媳關系一向都唔係咁好 夾住喺中間都做咗好多嘢

我返唔到香港㗎
你擴大下自己生活圈子囉,你而家好似嗰啲冇朋友冇生活嗰啲黐線婆咁樣,成日幻想自己老公偷食。
屌你自己諗吓啦。
你話要用個小朋友綁住佢㗎嘛,咁即係你都擔心將來感情會有變,就想用個小朋友綁住段關係。
而家咪就係正正實現咗你嘅預言囉。
對你已經灰心,冇晒感覺。
中間位係嘅只有小朋友,咁佢咪同你傾小朋友囉。仲同你講嘢仲想點?
有咁嘅女朋友執到啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞