我兩個老婆都比綠帽我戴(有相)

1001 回覆
62 Like 1982 Dislike
屌 感情問題就自己解決啦
乜圖都無 有啲爆啲嘅圖先幫到你
我哋需求嘅花生又提供唔尻到
得啲冷冰冰嘅文字 關我撚事
會浦會玩嘅女人係公廁
打咁多字都未講到點樣 plan 個小朋友,老婆就冇咗99%

請諗諗如何處理小朋友
負評唔係想比意見你
係純粹想負評樓主你條痴線佬
揀完個MK妹,夾硬做一堆野想佢專一
之後走黎講「女人對佢咁好真係冇撚用」

即係你執舊屎返屋企,對住舊屎猛咁噴香水想佢變香
然後講「噴香水真係冇撚用」

揀個需要你check手機接返工放工,你先會安心嘅女人,成件事已經錯唒

頂帽戴成世罷啦
見到你句「雖然有少少MK味」,已經知你低鳩能
聞到浸MK除,仲同佢一齊
頂帽戴好啦
驗dna
搜集証據
時機到先離
暫時冷靜咁行每一步
樓主係個on9
你肯綁住人 人哋未必想俾你綁
搞大人個肚想人定性
點知生咗出來繼續玩
兩個老婆都派帽俾你帶
有冇諗過係自己難頂老婆先想出去搵第二個
佢係咩野人 就會識到咩女人
有陣時望住佢兩母女真係唔知點做好

「佢」好似女你冇份生咁
認真,你識嘅女仔係唔好,原因嘅就係你自己都唔係好。
你唔改變自己,你唔會識到好女仔
可能真係冇份
樓主驗下dna啦
呢d女都唔係第一次架啦
你有冇諗吓點解你會同MK妹一齊。
即係可能你都係MK。所以你只能吸引到MK妹。
諗起陳凱琳老豆
你漏咗highlight佢仲會check電話
你根本就enjoy啦死綠奴
下次樓主到佢老婆同人搞野 可能樓主買埋套俾佢地
佢都唔care
小朋友係用嚟綁住條女嘅工具

而家咩年代 好多人寧願單親啦,樓主思想仲停留喺上一代
巴打你唔覺得自己不停行緊同一條路咩
樓主現任見post速逃
現任冇出軌 - 樓主都係會疑神疑鬼,去倒垃圾撞到鄰居吹水都懷疑扑咗嘢,不停控制落去
現任真係有出軌嘅話 - 樓主應該會痴撚咗線,變陳同佳2.0
(希望樓主係假膠,如果係真嘅話個小朋友好慘)
可能個女唔係你既呢
睇完樓主post,係樓主問題多啲喎。。。仲要諗住用生小朋友呢招綁住個老婆
第一次見呢啲post連登仔唔係清一色屌女人就係雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞